vacker_flickan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nicka to ci skasowali, czy wolałeś nową tożsamość?:D zapomniałem dwóch haseł, to mnie przerosło;)) następnym razem powiedz tatemu, że masz ważną sprawę i zapisz hasełko:D
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapomniałem dwóch haseł, to mnie przerosło;)) następnym razem powiedz tatemu, że masz ważną sprawę i zapisz hasełko:D poza tym, że skazujesz mnie na domysły kolejny raz; to nic ważnego
vacker_flickan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. następnym razem powiedz tatemu, że masz ważną sprawę i zapisz hasełko:D poza tym, że skazujesz mnie na domysły kolejny raz; to nic ważnego jakie domysły??
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poza tym, że skazujesz mnie na domysły kolejny raz; to nic ważnego jakie domysły?? ja to nie wiem co to jest "tatemu", może dlatego, że jestem ledwo głupi, nie wiem
vacker_flickan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakie domysły?? ja to nie wiem co to jest "tatemu", może dlatego, że jestem ledwo głupi, nie wiem hehe, raczej dlatego, że młody;p
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja to nie wiem co to jest "tatemu", może dlatego, że jestem ledwo głupi, nie wiem hehe, raczej dlatego, że młody;p młodszy, stary ramolu;D
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 pięknie się kochacie, miło mi gdy miłość jeszcze nie gaśnie i jest obecna w czasie ; ) piłka - oglądać najbardziej lubię, te emocje i drinki, niestety sportu wykonywać mi nie wolno przez co bardzo żałuję.
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Naucz się Pan pisać.
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Naucz się Pan pisać. nie doszło. napisz jeszcze raz.
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Naucz się Pan pisać. nie doszło. napisz jeszcze raz. Nie DOTARŁO, zgoda ;))
Rekomendowane odpowiedzi