Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie jakaś tam laska, nie fajna dupa do wyrżnięcia ja. kobieta kiedy siedzę naga w wiklinowym fotelu nie twoja sprawa nawet jeśli spotkałeś mnie wcześniej w cienkiej sukience na deszczu nie miałeś prawa wczoraj minęliśmy się na ulicy niby przypadkiem otarliśmy wzrokiem ja. kobieta wybaczam 3
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "No i masz mnie w garści Koleżanko:))) świetny wiersz ściskam ciepło - Mirka
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no to nieźle :) :)
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 aż się nieswojo poczułem. Mocno zaznaczyłaś wierszem te "ja. kobieta". Nawet bez tego wersu byłoby to bardzo czuć. Aha, jak już i tak wybaczasz, to fajna z Ciebie laska, Jolanto (na więcej się nie ośmielę, okularów zapasowych nie mam) :-))
Paweł_Kolcaty Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No proszę, Jola potrafi. Jeszcze jak.
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miałam nosa że mi nie pójdzie, musiałam czymś nadrabiac prawda? czyżby się udało? hih ;)
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj potrafi... tylko taką stateczną udaje ;)
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A czemu miało nie pójść? Nieswojo się poczułem, bo takie wątłe kobiety to i przytulić i zaopiekować się, a przy takiej pewnej siebie jakobiecie to nie wiadomo co z rękoma zrobić, i nie wiadomo, czy jak podnosi rękę, to żeby zarzucić na szyję, czy żeby w pysk zdzielić :-))
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomyy! no co ty? ;) ;) pewności siebie to ja chętnie dokupię
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 O wierszu, Szanowni Państwo, proszę rozmawiać. Rozmowy na temat laskowatości i pewności siebie surowo wzbronione. Pozdrawiam Moderator z Bożej łaski
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sztejka, jak widać, potrafi nieźle. Więcej takich poproszę. Pozdr.
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak jest! Sztejka sprowokowana wiele potrafi napisać ;)
Paweł_Kolcaty Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No, przywołana do szeregu potrafi więcej. A bliźnięta jej wyraźnie sprzyjają. Nie obijać się, bo każą nam pisać lepieje. :-)
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dla mnie to nie potrafi. Bardzo mi przykro. Podzielam zdanie pani Ewy_KC. A.
Wioletta_Szkaradowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm czytałam już ten wiersz:) mocny początek. Co do puenty, to mam mieszane uczucia. Bo to wybaczanie mnie nie przekonuje. Może ja co innego widzę w tym wierszu i dlatego mnie nie przekonuje. Jakby tak inaczej, to pewnie podobałoby się bardziej:) pozdrawiam ciepło Wiolka (koincydencja)
staszeko Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2024 Jest w tych słowach urok, moc, nastrój… kobiecy. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi