zak stanisława Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 czy ktoś uwierzy - spotkałam ja nioła bezskrzydłowego powiedział że się pierzy urosną mu skrzydła na pierwszego
adolf Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyjemna miniatruka ;p tylko teraz mam problem z rozszyfrowaniem bo: a) ten pierwszy to tak się zgrywa z dniem dziecka i ci peelowi może chodizć o dziecko (porónanie do aniołka) oraz to, że dojrzewa (pierzy) [takps. bądź co bądź swietny ten pomysł z "powiedział, że się pierzy" ;p] tlykoczemu mają urosnąć dopiero na pierwszego? Albo fakt dojrzewania, dorastania upłwu,almo po prostu: dziecko jest niegrzeczne, taki aniołek bez skrzydeł, ale gdy chodzi o takie święto to udaje aniołka, żeby coś dostac ;p : się jeszcze dzieciństwo pamięta ;p b)jak pierwszy raz czytąłem to myslałem o osobie cieżko pracujace. poświęcajcej się: anioł - duchowo, bezskrzydly - w ujęciu cielesnym. I pierzy, a wiec cały czas chce jeszcze wiecej pomagąc, robić, ale dopeiro pierwszwgo:dzień wypąłty: moze rozwinąć skrzydla; i coś zorbić Tytuł fajny przyciąga plus pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 niezły::)...tylko że ja stawiam Ci Stasiu wysoką poprzeczke:)...w porównaniu z innymi Twoimi wierszami wypadł blado... pozdrawiam:)
adolf Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może to ablinotyczny wiersz ;p ;p
zak stanisława Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Bernadetto- ??? nie widziaąłm nigdy twijego komentarza, skąd więc ta poprzeczka? :P:P a może masz zmieniony nick? adolfie dobrze kumasz, to wiersz żart, dziękiza dyskusje, tak misie zachciało pożar-tować a co ?! dobrej nocki!
IN Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe to dopiero się okaże co mu się tam wypierza ;) :)))
zak stanisława Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe to dopiero się okaże co mu się tam wypierza ;) :))) Inuś ja wiem :P:P:( nic dobrego bo to nioł:P scmok
HAYQ Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to co? Dusza i wiara :) Ładnie Stasiu, nie każdy ma takie szczęście. U mnie tylko młoda kawka (za to już opierzona) z drzewa spadła. Pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 lubie czytać Twoje wiersze:)...pozdrawiam:)
zak stanisława Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo Bernadetto, jak miło !!!!!! cmokam
zak stanisława Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to co? Dusza i wiara :) Ładnie Stasiu, nie każdy ma takie szczęście. U mnie tylko młoda kawka (za to już opierzona) z drzewa spadła. Pozdrawiam. aa u mnie młoda sroka wypadła z gniazda na kasztanowcu, zleciały sie 4 mamy sroki i łomało mnie nie zadziobały gdy podeszłam patrzec co sie dzieje, wzięły malutką i zaniosły do gniazda. nie mogłam się nadziwić :D pozdrawiam
Boskie Kalosze Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre!. Niby krótkie a wieloznacznie. Ten nioł wpół urwany ładnie oddaje anioła bezskrzydłego. Dlaczego nie lata? Może skończyły mu się pieniądze i chcąc nie chcąc do pierwszego pozostanie niołem naziemnym? Aż ręce, nagle ludzkie, trzęsą mu się ze zgrozy. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Skrzydeł to i ja nie mam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dobre he he he pozdrawiam Jacek
BARBARA_JANAS Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzisiaj na forum to pierwszy tekst, który przyjmuję w całości. Podoba mi się ta miniatura groteski. Coś w tym jest. Serdeczności
zak stanisława Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Boskie Kalosze, dobrze kumbinujesz:D:D trzęsą mu się te rączyny, trzęsą:P Stef, więc jesteś niołem :D do pierwszego podejścia? Jacku, sieciesze że 'wpadłeś' ;D ;) Marlett, czasem coś mnie oświeci i sieuda:D ;) Basiu, tekst samo zycie, czasem wesołe, czasem groteżskowe!:P:P Kochani dzięki Wam, serdeczne częstuję słonkiem w kapeluszu!!
Marusia aganiok Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 i z kasą poczeka przy (na) wieży mniemam, że ze wzrostem posiadania urosną mu skrzydła i będzie mógł na tej wieży przysiąść:)))) Pięknie pozdrawiam:)))
Rekomendowane odpowiedzi