blady paznokieć Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 zapach ten uczyniłabym naszym wiosnę zamieszałabym z twoim powietrzem przez pory skóry mojej dyfuzjujesz na podniebienie kładłabym ci rolady uczuć gdybyś tylko lubił smak ten
Baba_Izba Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 w połączeniu z tytułem - "zapach ten" - nie za ładnie mi pachnie. Do samego wiersza nie czepiam się, wydaje się być poprawny, ale to tylko moje odczucie; nie znajomość rzeczy. Wiem, że może się podobać. Z pozdrowieniami - baba
JacekSojan Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 co by było gdyby w gębie rosły grzyby - życie dookoła a tu peel kładzie się do trumny, chyba umrę ze śmiechu! :) J.S
drewniane palce Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak sobie myślę, że za dużo tu inwersji. ponieważ nie stosujesz określonego rytmu, to to niepotrzebne- czemu nie 'gdybyś tylko lubił ten smak'?albo 'dyfuzjujesz ciągle przez pory mojej skóry'. aromatyczny, majowy. mało tego, ale i tak za dużo. taka rocznica powinna stracić wagę, tak? moja półrocznicy, zgodnie z datą publikacji. i wiesz co? nawet o tym nie pamiętałam, a teraz już tylko się śmieje. minione daty są zagrzybiałe i absolutnie bezwartościowe i gloryfikujemy je z potrzeby liczenia. a jak nie ma potrzeby liczenia? wiesz, podobno szczęśliwi czasu nie liczą. nawet w rocznice. ale rozumiem cie przecież. pzdr kochanie
blady paznokieć Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, właśnie sobie wymościłam w niej gniazdko. jestem taka mroczna! ahh. ciesze się, że rozumie pan przekaz. pzdr
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 gdyby był jakiś prostszy zamiennik słowa dyfuzja to byłoby o wiele lżej poza tym wiosnę bym oddzielił jakoś od pierwszej strofy nie pasuje mi to pomiędzy dwoma wersami takiej streści ogólnie słodko-refleksyjnie dziwna mieszanka ale nie przesłodzone ani nie ani tak see u /
a._mrozinski Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Inwersje przeszkadzają. Poza tym wiersz bardzo mi się podoba, trafia do mnie. Arek
Rekomendowane odpowiedzi