Marlett Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 chcesz mnie zobaczyć wiatrem zaczniesz mną mocno oddychać nabierać powietrza w żagle będę dreszczami przenikać gorączka rozszerzy powietrze lejące soplami kamienie zastygną jak krople wosku lodowcem będzie nam ziemia zamienia oddech w skrzydlatą parę zwyczajnych znaków codziennie dając odwagę naszym zbłąkanym śladom patrzmy w przestworza
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Stań się wiatrem Marlettko.
JacekSojan Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 dla mnie za skrzydlato - dobre dla pilota, a ja lubię po skale, na skale...i od anielicy lepsza cielesna diablica bo można jej przyłożyć...np. stokrótkę! :)) J.S
adam sosna Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 to bym zamienił ze względu na alergię na "się" chcesz bym stała się wiatrem na: chcesz mnie zobaczyć wiatrem i jeszcze lodowcem stanie się ziemia na: lodowcem będzie nam ziemia takie pomysły ma
teresa943 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 patrzmy w przestworza przestworza są dla orłów, od nich warto się uczyć, za nimi podążać wzrokiem :)) Marlett, serdecznie pozdrawiam -teresa
IN Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kusząca perspektywa ja na miejscu peelki nie zastanawiałabym się ani chwili ;) hej Marlett :)))
Marlett Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. JacekSojan! Dobry pilot hmmm...! skale...czyć łatwo, wolę wiatr niż skały. Całuję stokrótnie. Marlett.
Marlett Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Steff! PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam! Dużo racji;)) Zmieniam; ''się'' jest nieładne;)) Słońca.
Marlett Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teresko! Orły są wspaniałe. Serdecznie pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kusząca perspektywa ja na miejscu peelki nie zastanawiałabym się ani chwili ;) hej Marlett :))) INko! Cieszę się ,że jesteś;)) Dzięki. Serdeczności.
Marusia aganiok Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Też lubisz przestworza? tam jest dopiero wolność, i choć szybko się spada, nigdy się nie zapomina:)) Czasem udaje mi się niczym orzeł:))) Wiersz jak dla mnie jest nawiązaniem do takich przygód:)) Pozdrawiam pieknie:))
Marlett Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marusiu! Jeśli wzbić się w przestworza to tak wysoko by nie mieć do czynienia z przyciąganiem ziemskim:) Dzięki za odwiedziny. Uśmiechu.
Rekomendowane odpowiedzi