BlackSoul Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 bo B kocha zwierciadła ma ich w domu milion kilka tysięcy porozrzucanych po drewnianej podłodze w każdym inne widzenie oczy Gustawa niczyje wykupione rozszerzone źrenice poza ograniczniki biegunów są znajome pozapinane na guziki przylepione plasteliną do ścian w nich nienaturalne obrazy każdy dom ma lustra a w nich B uproszczony do rozmiaru człowieka
BlackSoul Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Z góry przepraszam wszystkich z warsztatu którzy zostawili pod tym tworem komentarze, ale nie miałam przez dłuższy czas dostępu do komputerka (śpiączka komputerowa). Teraz na szczęście jest już wszystko ok. Komputerek sie wybudził i znowu ze mną współpracuje :) myślątko dobrze myślało ;) ale nie powiem co myślało bo przestaniecie się zastanawiać ;) pozdrawiam
maranatha neothenia Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Jedno z wielu odbić Pana B jest tu ukryte. 'Powierzchnia każdego stworzenia odbija część ciebie.' pozdr.
Nessa Isilra Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Podoba mi się zamysł, nawet doszukuje się jakiś powiązań mafijnych ala Pan Cogito:) Tylko forma jakoś kuleje. Ostatnia strofa jest wg mnie nie do strawienia. Ale myk z guzikami i lustrami bardzo fajny:) dygusiam:)
BlackSoul Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cytat bardzo trafny :) pozdrawiam
BlackSoul Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tam z Panem Cogito nie spółkuje, więc moje skojarzenia aż tak daleko nie sięgają ;) ;P ani zamysł nie miał sięgać :) Co do formy, masz racje kuleje. Próbowałam coś pokombinwac i ostatnia proba sprostowania tak wyszła :) moze dzięki temu właśnie, co osoba to pomysł na interpretacje ;) Ostatnia strofa w 100% moja tzn. odbija się w tym co czuje i myśle :) dlatego ani śni mi sie ją rozbijać/rozbierać czy coś tam ;) pozdrawiam
Nessa Isilra Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Więc mam złych informatorów, albo za mało im płacę! :D A do wykonania zawsze się ktoś musi przyczepić, tak juz jest. Każdy ma inne wyobrażenie, ale Tyś autorka, Ty decydujesz:) salut, Kaś
BlackSoul Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co do lusta i zwierciadła to sie zgadzam ;) to jak synalek z nieprawego łoża , taki niezbyt cycuś ;) a mi się bardzo podoba Twój komentarz :) pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Pamiętam wiersz z Warsztatu, wydaje mi się, że były pewne zmiany, teraz dobrze się czyta, a może to ja lepiej nauczyłam się czytać? Podoba mi się. Pozdrawiam - baba
BlackSoul Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmmmm nie pamiętam żebym wprowadzała jakieś super znaczące zmiany ;) więc pewnie za drugim razem , tutaj , lepiej dotarł :) pozdrawiam :) kasia
Rekomendowane odpowiedzi