Miłośniczka poezji Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Byłam z Toba jedną noc, Myslałam że zrobiłam błąd. Chociaż sama wiem że nawaliłam, To przez cały dzień Cię pragnęłam. Serce mówiło mi napisz, zadzwoń, Usta mówiły mi: wróć prosze, Oczy: bez Ciebie oślepne, Jedyne co mnie uradowało, To to że Two głos usłyszałam, Gdy do mnie zadzwoniłeś, za mną zatęskniłes. Chociaż ja bardziej tęskniłam, bardziej chciałam, Chciałam być w Twoich ramionach Czuć się bezpieczna, chroniona. Gdy mi powiedziałes, że myślisz o mnie od rana Czułam się szczęśliwa, zakochana. Pytałeś się czy chcę Cię znać Odpowiedziałem: bardzo mi Ciebie brak. Spytałeś się czy chcę Cię jeszcze widzieć Odpowiedziałam: że straciłam smutek i żal, a zyskałam uczucie i raj serca. Pytałeś się mnie czego Ci we mnie brak Odpowiedziałam Twych ramion, ust Twych smaku i serca bicia Twego, Bo moje bez Ciebie marnie bije i smutne jest, Gdy Ciebie mi tu brak.
Baba_Izba Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Miłośniczko Droga, zmiłuj się i popraw błędy i literówki, bardzo źle się czyta. Uwagi: - za dużo zaimków - brzydkie rymy (np.nawaliłam - pragnęłam, uradowało - słyszało, ramionach - chroniona, od rana - zakochana) - zbędny patos - zbędna gadanina Jeśli będziesz chciała, to za jakiś czas - będzie dużo lepiej. Czytaj dużo, wpisuj wiersze do działu :"Warsztat - gdy utwór nie całkiem gotowy", uzyskasz wskazówki. Pozdrawiam - baba
Pancolek Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, tak. Jestem bardzo na nie. - Pancuś
samo dno Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 oooo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rachel_Grass Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 to jest tak okropne, że aż musi być prawdziwe.
lubię latawce Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Rachel mądrze prawi :) taki mokry a taki suchy ten wiersz na nie. Chociaż sama wiem że nawaliłam, To przez cały dzień Cię pragnęłam. ajć, taka miłości ;/
Nessa Isilra Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Ojć, niestety muszę się i ja podpisać pod wypowiedziami innych. pozdrawiam i oddychaj:) Kaś
Rekomendowane odpowiedzi