Marusia aganiok Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 głupio tak o mądrości na spotkaniach prawić prawda nie sprawdzona może utknąć w uszach jegomościom sił nie stało jejmościanki stale prosić mosty między pomostami nie chcą już niczego mościć
Beenie M Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 głupio tak o mądrości na spotkaniach prawić - a dlaczego? czyżby lepiej o głupocie? prawda nie sprawdzona może utknąć w uszach - chyba niedowiarkom albo nieufnym jegomościom sił nie stało jejmościanki stale prosić - z meblościanką się kojarzy; jejmości raczej mosty między pomostami nie chcą już niczego mościć - to nie mosty moszczą, to pod mostami bezdomni moszczą Ja dzisiaj jestem przekorna - nie podoba mi się, nie znajduję tutaj sensu ani logiki :( A może czegoś nie widzę, co pod mostem schowane. pozdrawiam Marusiu :)))
kasiaballou Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 i mnie nie pasi - ale Marusiu; pozdrawiam na sto dwa!;) kasia.
Marusia aganiok Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to nie jest sprawozdanie z... po prostu luźniutki tekst o niczym jakich wiele jak kiedyś były kobiety młode niezamężne to się nazywały jejmościanki a jejmość to już poważna pani. Przykro że Pani nic nie znalazła, nie mogę wpływać na niczyje gusta i dziękuję jejmości, ze zechciała zajrzeć:( a jeszcze mam pytanie - jest zakaz mówienia o głupocie? i to jest tak ważne komu utknie w uszach? nie mam wpływu z czym się Pakni coś kojarzy Jejmośnianki - wytłumaczone o tych bezdomnych ma Pani spore wiadomości, ale to nie jest mój świat - przykro mi:(
Marusia aganiok Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudno:( Pozdrawiam:)))
Beenie M Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to nie jest sprawozdanie z... po prostu luźniutki tekst o niczym jakich wiele jak kiedyś były kobiety młode niezamężne to się nazywały jejmościanki a jejmość to już poważna pani. Przykro że Pani nic nie znalazła, nie mogę wpływać na niczyje gusta i dziękuję jejmości, ze zechciała zajrzeć:( A dlaczego Pani, bo komentarz niepochlebny? Czasami coś się nie spodoba. Wnioskuję, że lepiej przemilczeć na przyszłość, bo Marusia jakaś taka wrażliwa :)))
Marusia aganiok Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to nie jest sprawozdanie z... po prostu luźniutki tekst o niczym jakich wiele jak kiedyś były kobiety młode niezamężne to się nazywały jejmościanki a jejmość to już poważna pani. Przykro że Pani nic nie znalazła, nie mogę wpływać na niczyje gusta i dziękuję jejmości, ze zechciała zajrzeć:( A dlaczego Pani, bo komentarz niepochlebny? Czasami coś się nie spodoba. Wnioskuję, że lepiej przemilczeć na przyszłość, bo Marusia jakaś taka wrażliwa :))) E nieee tylko ja już wyżej dopisałam do komentu wyjaśnienia; pewnie ma Pani sporo racji i po takim wypunktowaniu doszłam do wniosku że może Pani jest kimś bardzo znającym się, a ja początkująca to należy się Pani szacunek:) Wyciąga Pani szybko wnioski, które nie zawsze muszą być właśnie takie.Już mnie Pani osądziła, więc niech tak będzie:)) pozdrawiam:)))
Beenie M Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dlaczego Pani, bo komentarz niepochlebny? Czasami coś się nie spodoba. Wnioskuję, że lepiej przemilczeć na przyszłość, bo Marusia jakaś taka wrażliwa :))) E nieee tylko ja już wyżej dopisałam do komentu wyjaśnienia; pewnie ma Pani sporo racji i po takim wypunktowaniu doszłam do wniosku że może Pani jest kimś bardzo znającym się, a ja początkująca to należy się Pani szacunek:) Wyciąga Pani szybko wnioski, które nie zawsze muszą być właśnie takie.Już mnie Pani osądziła, więc niech tak będzie:)) pozdrawiam:))) Marusiu, bez przesady. Z nas dwóch, początkująca, to chyba ja. Jak zaczynałam, to Marusia miała na swoim koncie setki wierszy ;)))
Marusia aganiok Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E nieee tylko ja już wyżej dopisałam do komentu wyjaśnienia; pewnie ma Pani sporo racji i po takim wypunktowaniu doszłam do wniosku że może Pani jest kimś bardzo znającym się, a ja początkująca to należy się Pani szacunek:) Wyciąga Pani szybko wnioski, które nie zawsze muszą być właśnie takie.Już mnie Pani osądziła, więc niech tak będzie:)) pozdrawiam:))) Marusiu, bez przesady. Z nas dwóch, początkująca, to chyba ja. Jak zaczynałam, to Marusia miała na swoim koncie setki wierszy ;))) no proszę - a to nowość dla mnie.Chciałabym:))))))))))))))
JacekSojan Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 trzeci dwuwers mnie nie przekonuje - właściwe po co on? J.S
Marusia aganiok Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla jasności Wielmożny :))))) dla jasności:)) a poważnie; mnie też nie przekonuje i trzęsę go bez przerwy i wyskakuje to samo; widać więcej czasu trza, by szare komórki na inne myślenie przeszły:)) A tak dziękuję za zdanie i pytanie - pięknie pozdrawiam:)))
Rekomendowane odpowiedzi