HAYQ Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 słowa w uszach jej aż dym ją nadpalone będą szpecić może myślał skuszę czym ją starczy żar tylko rozniecić
lubię latawce Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 no, fajne hayq :P (ktoś z nas tutaj jest zboczony :P ) ale plusik :D (za ładny kamuflaż) angela
Marusia aganiok Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 starczy żar na cóż on? skoro tylko żar bez ogieniaszka?:))) Pozdrawiam:)))
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 HAYQ! czy na długo starczy żaru kiedy nie ma już pożaru PozdrawiaMy.
Beenie M Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 krótko mówiąc: w starym piecu, diabeł pali ;) sprytnie to ująłeś, byle by nie uwiąd(ł), to starczy :) pozdrawiam serdecznie
HAYQ Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaraz tam zboczony... chociaż, to już drugi raz dzisiaj mi się przytrafia. Dzisiaj rano w sklepie (staruszka): - mógłby pan mi podać te chipsy z górnej półki, bo nie dostanę? - proszę bardzo. - eee, nie te, chciałam tamte... zboku! ;))) Czyżby to też był kamuflaż? Dzięki za plusik i wizytę, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nieeeee, jeszcze cuś tam sie tly - dzięki Aganiok ;) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tego nie wiem kochani - widać peel jest do bani ;) Dziękuję za odwiedziny, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyś mnie Beenie też ujęła, ino żona mnie przycięła. A co miało starczyć - pali, tośmy chociaż się pośmiali ;) Bardzo serdecznie.
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 skojarzyło mi się z kabaretem starszych panów "wesołe jest życie staruszka tu biuścik zachwyci tam nóżka" hehehe...dobre i tyle :) serdecznie pozdrawiam -teresa
HAYQ Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłe skojarzenie :) Pozdrawiam i do nóżek padam.
allena Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 na starczy żar - starczy wiek (100lat albo już 50) to jest trafiona dwuznaczność. Tak trzymać!:) a.
HAYQ Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dwuznaczność... hmm - ostatnio ktoś mi powiedział, żebym się zebrał do kupy. Widać trudno mi idzię. ;)) Ale postaram się trzymać. Dzięki za miły koment, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi