Jakub Sikorski Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 gdy ja piszę to ty tańczysz na rurze jak gdyby coś nigdy tam nie było nic możesz przs(t/p)ać już teraz gdy widzisz że to chłam kole ja śpiewam a ty tańczysz na murze pośród milionów mili jonów gwiazd to kiczowata romatyczność cały ten tekst rampa mpan ja śpiewam gdy ty tańczysz na furze wśród błysków fleszy triploidalnych możesz nie słuchać mnie nie jest to żaden test nawet tu może nie chcesz burzysz się mimochodem jakoś siakoś tak a ja rżę wśród dźwięków fal i wiedz że choćbyś chciała dała ciała nie masz szans na stanie się rurzą mą rurząmurząfurząkurząburządurz ąturząęurząiurząóurząlurząhur ząpurzązurząśurząćurząwurząyu rząxurząłurzącurząąurząjurząn urzągurząźurzążurząsurząńurzą uurząaurząqurząeurząourzą i ą nie masz szans na stanie się różą mą bo ja wciąż śpiewam a ty tańczysz na rurze
amerrozzo Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Ten wiersz jest tak samo bez sensu jak świat.
Tramp Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko jest bez sensu?
Jakub Sikorski Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no co ty? serio? :-)
tadek niejadek Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no co ty? serio? :-) serio denne
Jakub Sikorski Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no co ty? serio? :-) serio denne kurde, nie wiedziałem.
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 benc najlepsze z błendem, hihihihi MN
amerrozzo Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro jest "NAD-denne", to znaczy, że wcale nie jest takie denne. Żeby było bardziej niż denne, powinieneś powiedzieć raczej: "poddenne" czy "przedenne".
tadek niejadek Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro jest "NAD-denne", to znaczy, że wcale nie jest takie denne. Żeby było bardziej niż denne, powinieneś powiedzieć raczej: "poddenne" czy "przedenne". raczej napisać (powinien)
amerrozzo Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro jest "NAD-denne", to znaczy, że wcale nie jest takie denne. Żeby było bardziej niż denne, powinieneś powiedzieć raczej: "poddenne" czy "przedenne". raczej napisać (powinien) Jakkolwiek.
Rekomendowane odpowiedzi