gżegżółka Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Jest takie miejsce w mieście Jastarnia Które do siebie szpiegów przygarnia Rodem z USA A kaktusa Temu co nie zgadł że to “kwiaCIArnia”
Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Taaa, kwiaciarnia:) Nie złe. Pozdrawiam
gżegżółka Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Oczywiście że kwiaCIArnia Choć może być i mleCIArnia I dla szpiegów jest CIAstkarnia (czyli CIAstek przechowalnia) Nie dają CIAła chłopaki Garną się do nich koCIAki Nie noszą przyCIAsnej CIApki I nie CIAmkają na klapki A gdy jest CIApowaty ktoś Słyszy "CIAo!" i znika gość
amehob Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 a ja znam inne, chyba na helu, wiem, że miejsc takich nie zna zbyt wielu, posesję marną zwie się KWAczarną, bo to jest czarno-kacze imperium. :)
gżegżółka Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Amehob fakty coś przeinacza Tu chodzi o Sknerusa McKwacza Co wdycha hel I ma w tym cel Bo czarną gąskę sobie przygdacza
amehob Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 nie powiem żebym kłamał z zasady, może gżegżółkę, by nie wyjść z wprawy w pisaniu rymów do McKwacza, bo rym McKwacza przeinacza w zmyślną kukułkę, co wenę da mi.
gżegżółka Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Amehobowi mus podziękować Bo często dobrze jest pogłówkować A to oznacza Rym do MacKwacza Który zaczyna mnie prześladować
gżegżółka Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Czeski turysta na Jawie Po wyspie jeździ na javie (motocykl taki) Lecz kawasaki Śni mu się nawet na jawie
Duilla Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Turysta z Czech na Ce ze cie wjechawszy raz w dupe chabecie krzyczy i przeklina to nie moja wina niech przyjdzie ktos i to zamiecie.
gżegżółka Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Od północy w mieście Łuków Nie ma elektrycznych łuków Boksera załatwił gaz Chociaż sam w ringu nie raz Rozbił wiele brwiowych łuków
Rekomendowane odpowiedzi