Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 moczy stopy w roztoczach nie daje się dotopić betonów posadzek gdzie ziąb z zimy zieje w pięty skostniałe rzęsisto-brwisty z frędzlami kurze milczeć chcą tylko pod nim kochanek podłogi wcale z niej schodzić nie musi a w seksualnej odmianie gwoźdźmi odwiedza ścianę zgłębiając do szpary z której zwisa po wszystkim po wszystkim się też wyciera zagina w rogach i dziur dostaje za dnia bez fantazji leży kolana klęczeć chcą tylko na nim kiedy dość się dorobi z podłogi ze ściany przychodzi największa przyjemność dywanu: trzepanie
teresa943 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Jak zauważyłam, specjalizujesz się w "studiowaniu" rzeczy i zjawisk. Cieawe to studium dywanu...ale wydaje mi się, że pod płaszczykiem dywanu ukrywa się "najważniejsze"...będę powoli drążyć. Podobają mi się te twoje... Serdecznie pozdrawiam -teresa
H.Lecter Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Nie przestajesz zaciekawiać i bawić,robisz to w dodatku w niewymuszony,naturalny sposób. Nie jest to może poezja z najwyższej półki ale można ją polubić.Pozdrawiam i czekam na więcej.
zak stanisława Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 dwa dywany pan miał jeden leżał, drugi zwisał jeden przy-bity, drugi zdeptany tak się wy-trzepie oba dywany fajne to twoje studium rzeczy normalnych w poetycko wpisanych scmok Jimmy
HAYQ Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Nie wiem Jimmy na czym polega "najwyższa półka", ale Twój dywan polega niesamowicie. Szczerze zazdroszczę Ci tego wiersza :) i wyobraźni autorskiej. Same plusy i bez trzepania do ula zabieram. Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 dywanu trzepanie albo "manie" mu za złe,że puszysty i na złość zadeptywanie:))) Można o dywanach pisać, nie mając ich tak do końca na myśli:)) Dobry tekst:)) Pozdrawiam:))))
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeszcze nie mam specjalizacji, a w tekście jest jeszcze troszkę błędów pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, nie wiem jak powinna wyglądać poezja w ogóle, a już ta z najwyższej półki... dzięki za koment - będzie więcej zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehe dobre dobre dwa aż? gdzie ten pan urzędował? zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi dobrze, że bez ;P zdrówko drogi HAYQ Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj sadystka z Ciebie Maruś zdrówko i dzięki za przybycie w te progi Jimmy
lubię latawce Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakie dziury kolego? [quote]za dnia bez fantazji leży ehe :Pp jasne [quote]największa przyjemność dywanu: trzepanie współczuję szczerze :Pp a tak serio serio- to mam ochotę wysłać to paruuuu osobom :> plis? angie
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakie dziury kolego? [quote]za dnia bez fantazji leży ehe :Pp jasne [quote]największa przyjemność dywanu: trzepanie współczuję szczerze :Pp a tak serio serio- to mam ochotę wysłać to paruuuu osobom :> plis? angie przecież to kreacja jest ;P autorowi nie leży ;P to co piszesz zdrówko łobuzie Ty Jimmy ps mam tego latawca, ale wiatru nie ma...
lubię latawce Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 no, jak wiatru nie ma to trzeba dmuchać ;o) zdrówko :Pp (a, daruję sobie) pa :* dżinie
H.Lecter Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, nie wiem jak powinna wyglądać poezja w ogóle, a już ta z najwyższej półki... dzięki za koment - będzie więcej zdrówko Jimmy Przywaliłem głupio z tą "najwyższą półką"...chodziło mi mniej więcej o to,że są poeci, którym stawia się pomniki (zakurzone) i tacy ,których się po prostu czyta.Osobiście wolę tych drugich.
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie nie nie moja droga trzeba dmuchać Jimmy :*
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taktaktak! ;) witam i pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi