M.E.FIRCHO Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 oj, słodko, słodko... widać, że wiosna optymizmem nastraja, jak zwykle przyczepić się do warsztatu nie można, choć dla mnie nieco zbyt "prześlizgujący się" po tematyce ;) ładnie wybrnąłeś jednak tą lekkością i można to potraktować, że tak miało być i koniec. Ale nie zapamiętam chyba tego wiersza na zbyt długo... choć przyjemny (to dopiero wyzwanie napisać coś, co jest o przyjemnych człowiekowi wartościach, tak, by w pamięć zapadło) pozdrawiam, M.E.
Waldemar Talar Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wgląd Wojtku-masz prawo na taką wizję pozd. szerdecznie
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Kiedyś ktoś mi powiedział: Uważaj na marzenia, bo czasem lubią się spełniać. Marzyłem. Spełniło się. Od tej pory bardzo uważam :). Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dobrze że się spełniają Sylwestrze czyż nie... zastanawiam się tylko czemu ten ktoś powiedział -żeby uważać bo się czasami spełniają- tak jak gdyby sie ich bał - Dzięki za odwiedziny i i dający do myślenia kom. udanego dnia życzę
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Dziękuję. Był udany ;). Nie rozumiesz dlaczego tak mi ktoś poradził? To ja Ci wygrania 10 mln w totka życzę. Wielu ludzi o tym marzy ;). Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że tego mi życzysz Sylwestrze -kasy nigdy za dużo. pozd.
Rekomendowane odpowiedzi