IN Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 takie to proste linie zawsze ległe względem siebie lub krzywe myśli wykreślać _______________ ;)
zak stanisława Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 no właśnie takie to proste a nikt na to nie wpadł:):) :P, ale ktos kto kreśli ciągle to maoko oj ma:P siarczyście Inuś,
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 IN! Potrafisz układać linie jak chcesz póki nie padłe:)) PozdrawiaMy.
IN Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to nikt ???!!!! - ja wpadłam !!! ;) cmooook nie/po/dzielny :)))
IN Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne - tak jak mi pasuje, ale z małym zastrzeżeniem - dopóki sama nie padnę ;) oj! chyba to ostatnie wykreślę ;) :)))
Baba_Izba Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 określać, nakreślać, wykreślać, skreślać. Zwłaszcza te krzywe - myśli (co mnie się słabo udaje), a takie proste (w założeniu)! Pozdrawiam serdecznie z uściskiem - baba
H.Lecter Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. _______________ + (?) !
Judyt Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 mhm codzień bardzo wieloznaczny pozdrawiam ciepłowato
Mr.Suicide Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 'takie to proste' -> powiedzieć, trudniej uczynić. jednakże z trzecim wersem skłonny byłbym nawet polemizować, bowiem linie mogą być także padłe :P aczkolwiek 'krzywe myśli' z chęcią i ja bym powykreślał. zdecydowanie nie ma czego zmieniać. tekst krótki, ale przemyślany i, co najważniejsze, można zeń coś wynieść, a nawet z chęcią i radością i wdzięcznością i zachwytem się utożsamiać. ode mnie plus, Inko droga :) pozdrawiam. p.s z chęcią Cię na ciotkę wezmę albo zaadoptuję się do Twojej rodziny, a jeżeli nie będzie takiej możliwości, to z pewnością znajdzie się jakiś inny sposób na spowinowacenie się :P
Marusia aganiok Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 o prostocie zawodowo wręcz:))) Pozdrawiam:)))
Rekomendowane odpowiedzi