Bogdan Zdanowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Miło mi donieść, że w odbytym dziś w Krakowie Turnieju Jednego Wiersza "O laur Jubilata" Jury w składzie: Ewa Sonnenberg (poetka), Krzysztof Lisowski (poeta, krytyk), Włodzimierz Jurasz (dziennikarz) przyznało NAGRODĘ GÓWNĄ dla Patrycji Jarosz za wiersz "bez tytułu". A jedno z wyróżnień otrzymał Robert Siudak Ja już gratulowałem ;) pzdr. b ps. Dokładne info będzie w poniedziałek.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Niech pisze Patrycja!
Waldemar Talar Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 również gratuluje zwyciężczyni i wyróżnionemu- życzę im dalszych sukcesów.
Marusia aganiok Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja też gratuluję:)))
e-m-e-m Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 nie wspominając już o konkursie " wiersz za 100$ ", w którym to wyróżnienie zdobyli, uwaga: Jerzy Rybak i Tomasz Piekło. Nawiasem mówiąc, w konkursie wzięło udział 300 osób, - szacuneczek :) gratulacje i powodzenia,
Jerzy Rybak Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Dziękuję ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, nie wiedziałam, muszę zajrzeć do skrzynki.
Pancolek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Gratulacje dla Patrycji i Roberta za całego serca. A Jerzemu i Tomkowi zazdroszczę talentu i pozdrawiam prawie że zawistnie :)
Tomasz_Piekło Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Rzeczywiście, też nie wiedziałem. Dzięki za info e-m-e-m :)
Robert_Siudak Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Dziękuję za gratulacje i za pamięć, bo w końcu jestem tylko ( i aż :) wyróżniony a znalazłem się w informacji obok laureatki. Gratuluję oczywiście Patrycji, Ale i Jędrzejowi Cyganik który zajął bodajże 1 miejsce ex equo ( naprawdę, mój faworyt :) Jerzy Rybak i Tomasz Piekło – wyższa szkoła jazdy, chylę szare komórczyny gratulując
Rafał_Leniar Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Fajnie. Ja również gratuluję /nie bez cienia zazdrości ;D/
zak stanisława Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 i sie przyłączam do tych szczerych gratulacji dla wszystkich wyróżnionych i nagrodzonych naszego forum, to miło że jesteście z nami na tym forum uściski
Don_Kebabbo Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja również granuluję :)
Baba_Izba Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nagrodzonym i Wyróżnionym , serdecznie, aczkolwiek z nutką bardzo życzliwej zazdrości gratuluję, cieszę się niezmiernie, że w takim gronie mogę od czasu do czasu przebywać (czekam na poniedziałek - info). - Baba Izba
Espena_Sway Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 gratuluję wszystkim; Patrycji, Tomaszkowi i Robertowi.
Rekomendowane odpowiedzi