M.E.FIRCHO Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 przyjdą tacy młodzi dumni i ambitni z iskrą hardą w oku niecierpliwością jutra pod pachą ironicznie kąśliwi świeżym umysłem pomysłem na życie dwa razy lepszym wyśmieją głupotę przekonań i racji że się znalazło cokolwiek dobrego skoro i tak już mają lepsze
Bez przyszlosci Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 trafnie i smutno mi się zrobiło, bo my też tacy byliśmy...
H.Lecter Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Gdyby połączyć twój tekst z komentarzem [ Bez przyszłości] byłoby jeszcze lepiej.Bez żalu,bo niby o co...?
kaja-maja28 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 to co dobre nie ginie a dobre to... duma nie ginie choć człowiek może... ośmieszyć drugiego z głupoty własnej Pozdrawiam milutko
kokopustelnik17 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 dobro sie kończy zło jest nie skończone ale dobro można odrodzić zło można przerwać:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi