H.Lecter Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 wtuliłaś się w drzewo barczyste strzeliste złotowłose w twoich dłoniach dojrzewają owoce karmisz nimi ptaki i rzucasz pestki w ziemię by przekupić śmierć przy tej szybkości z samochodu zazwyczaj zostaje kupa złomu wtuliłaś się w drzewo
maranatha neothenia Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Lecter sprawiłeś że płaczę chyba domyślisz się dlaczego. obejrz ostatni wiersz
Bez przyszlosci Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 miękko i ciepło, koniec niespodziewanie mrozi zabieram do ulubionych
BERGAMOTKA Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja miałabym ochotę zupełnie inaczej wtulić się w drzewo..:):):)
H.Lecter Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Cieszę się że ten skromny, cichy wiersz " słychać " tak wyrażnie...
M.E.FIRCHO Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 świetnie poprowadzony wiersz, bez przegadania (mnie się to zdarza wciąż, niestety) bardzo mi się podoba.
kokopustelnik17 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 lekkie barwne ciekawe milo sie czyta
Rekomendowane odpowiedzi