Atena Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 kolejny dzień w kolorze zamarzniętej ziemi w zaspanych oczach podróżnych odbija się zima ona nie szara nie pasuje do reszty z dumą i uprzedzeniem na kolanach skupienie owinięte w kolorowy szal w przeciwieństwie do reszty nie wiesza oczu za szybą dokąd jedzie kto na nią czeka kto będzie tęsknić nie lubię wyjeżdżać jeszcze godzina
ot i anka Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 nawet fajny, tylko słowo "zaspanych" w 2 wersie i "przeciwieństwie" w 6 wersie burzą rytm. nie można ich jakoś wyciąć? do pociągowego wiersza pasuje rytm;) pzdr
Tomasz_Piekło Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyle mi się spodobało. Pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Wiersz "pociągowy" powinien mieć klimat. Tu go wyczuwam, ale dla mnie to za mało. Klimat, nastrój takiego wiersza powinien wdzierać się we mnie i przenikać od pięt, po ostatnie kosmyki. Pozdrawiam
Atena Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że może i da się je wyrzucić. dziękuję i pozdrawiam
Atena Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za ślad, pozdrawiam
Atena Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyle mi się spodobało. Pozdrawiam aż tyle. też dobrze. dziękuję pozdrawiam
Atena Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. następnym razem wejdziemy w pięty:) pozdrawiam
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyle mi się spodobało. Pozdrawiam Cytuję. Ateno - gdybyś miała kiedyś ochotę coś poprawiać tutaj - to jest "oś fabuły" tego tekstu. Pozdrawiam!
Atena Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyle mi się spodobało. Pozdrawiam Cytuję. Ateno - gdybyś miała kiedyś ochotę coś poprawiać tutaj - to jest "oś fabuły" tego tekstu. Pozdrawiam! Może więc wrócę jeszcze do tego tekstu. Dziękuję, Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi