Maga Aga Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 pękaty brzuch globu jak kauczukowa piłeczka przeturlał się po lakierowanej powierzchni jeziora mijając delty i zakrzywienia alejek odwracał policzki w kierunku wszechświata do srebrzystych główek na niebieskim firmamencie uśmiechał się i mrużył butelkowe tęczówki jakby się bał że jedna z tych błyszczących kulek ześlizgnie się z granatowego blatu i wpadnie mu do oka
zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 fajnie, do srebrzystych główek na niebieskim firmamencie uśmiechał się i mrużył butelkowe tęczówki tylko że mówisz o globie jako piłeczce kauczukowej, to skąd te oczy butelkowe? ;))
Maga Aga Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 mówie ze sie turla jak pileczka a nie ze w ogole jest nia dzieki :)
Rachel_Grass Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 zbyt duże nagromadzenie przymiotników. pękaty, kauczukowa, lakierowana, srebrzyste, butelkowe, błyszczące, granatowy. tak mi się rzuciły w oczy, szczególnie te błyszczące. gdyby usunąć trochę, ja jak najbardziej na tak.
Baba_Izba Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam podobne odczucie. Pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi