maranatha neothenia Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 szukam pocieszenia w nadziei na rozdział kolejny na szansę wyjścia z tego barłogu. fala olbrzymów zalała mnie po szyję, po zdarte gardło. połykam garściami kolorowe fasolki chemikaliów, co rokują poprawę, co mówią: kto jak kto ale ty się nie poddasz. mdleję jeszcze z dźwiękiem ich zdania w uszach padam głową w dół w białą studnię pościeli
H.Lecter Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Powiedziałaś tak dużo,tak mocno że tytuł jest tu niepotrzebny.Dopowiedzenie wszystkiego do końca niekiedy osłabia wymowę całości.Tak...wiesz o czym piszesz...
maranatha neothenia Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 och tytuł to pragnienie by przyciągnąć telewidza z ciekawości na reakcję cóż wybredny z ciebie czytelnik to już sprawdziłam lubię takich/sama taka jestem tylko trochę okraszona asertywnością wrodzoną. czytaj dalej. ciężej jest napisać dobry wiersz o czymś dobrym o złych rzeczach raczej nie wyzwanie.
Rekomendowane odpowiedzi