Marcin Gałkowski Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 może mnie nie porwał, ale zły nie jest na pewno:). tylko to dać ci jakoś tak 'ci'ka na wstępie i nie brzmi przez to. pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre i to, dz,pzdr.
JacekSojan Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 chcieć to móc; widać możesz! bo piszesz wiersze jak podanie do Pięknej Instancji: "chcę więcej" Di Stefano jak chce to ma! :)) J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Dzięki Jacku, pozdrawiam, stale chcący Stefan.
BERGAMOTKA Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 To forum jest dużo ciekawsze!!!:)A ile się uśmiałam:):):) Tekst bardzo przyjemny.Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Dziękuję, pozdrawiam.
bona Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Lekko i przyjemnie, jestem za. Pozdrawiam :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, lubię Twoje za, pozdrawiam.
Władziu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jest bez "topora", wymowny, przydała by się jeszcze jedna zwrotka z jakimś miłosnym zakończeniem.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz, przemyślę.
bona Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nie pamiętałam, że już wiersz skomentowałam. Cieszę się jednak że po raz drugi identycznie, oznacza to pewnego rodzaju wiarygodność. :)
Rekomendowane odpowiedzi