Greeley Skądinąd Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Pewnego piekarza z Trójmiasta wlepiła raz baba do ciasta i chciała go upiec, lecz on nie był głupiec, więc sam wlazł do pieca. I basta!
Greeley Skądinąd Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Lecz cóż takiej hożej niewieście po jednym paluszku (choć w cieście) przydało by się mieć rączki ze dwie plus - interesik na mieście.
gżegżółka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udał się wypiek paniusi Lecz palec czerstwy być musi Świeży jest miękki jak gąbka Nie zedrze szkliwa na ząbkach Więc jaki palec ją skusi?
gżegżółka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Marcepan! A po chwili Zażyczy laseczkę wanilii Chociaż po wypiekach tylu Powinna chcieć laskę trotylu
ja_bolek Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. od uciech co mam?
gżegżółka Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Kiedy paniusia idzie do spowiedzi Nad takim pytaniem mocno się biedzi: Czy każdą przyjemną uciechę Nazywać mam ...jak mu tam... grzechem?
Rekomendowane odpowiedzi