Mr._Żubr Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 cały dzień oglądaliśmy programy o papieżu później przełączyłam na you can dance
zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie, no ćóż tacy jesteśmy, słomiani Scmok
kasiaballou Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko we właściwych proporcjach i jest o.k. się mi podoba, pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 w życiu jest tak, albo inaczej. Nikt do końca nie wie, co jest dobre a co lepsze, zwłaszcza dla kogoś. Tak dużo, czasem robimy na pokaz! Widać, różne mamy wyobrażenia i potrzeby. A ktoś, kto kocha peelkę, pewnie by się ucieszył, że włączyła, to nic złego - trochę radości. Krótki wiersz, do pomyślenia, pozdrawiam - baba
Mr._Żubr Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Dziękuję wszystkim trzem Paniom za pozytywny odbiór. To wierszydło jest praktycznie poetyckim (?) zapisem zdania zasłyszanego przeze mnie dziś rano. Mój wkład ograniczył się chyba jedynie do układu wersów. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 dobre. miniatura pokazuje ciekawe /tj. skłaniające do refleksji/ oblicze człowieka. osobnik spędza cały dzień nad filmami o papieżu Polaku. zastanawiające jest to, czy robił to z szacunku do tej osoby, a może dlatego, że rodzina ? podmiot liryczny jakkolwiek prawdopodobnie po męczarniach związanych z całodniowym wpatrywaniem się w wizerunek Jana Pawła II postanawia odpocząć. do diabła. jacy ludzie potrafią być zmienni. pozdrawiam.
Mr._Żubr Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety. Powiem więcej. Jacy ludzie potrafią być do dupy. Dzięki za pozytywny odbiór, pozdrawiam:) Ps Mówiąc szczerze, jak tak patrzę na wszystkie komentarze, jestem nawet zaskoczony, że tak pozytywnie:)
Johny Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Fajny Pokazuje, że nie trzeba pisać czegoś takiego: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=73703#dol by wzbudzić refleksję o papieżu. Wystarczą cztery wersy.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Żubrze, czemu napisałeś "przełączyłam"? Ale to drobnostka... Natomiast co do całości (bardzo małej;) to sam się temu dziwię, ale podoba mi się, pomimo swojej skrajnej banalności. To chyba jest umiejętność - tak przemycać przekaz:) Kolejne dobre mini. Pzdr!
Mr._Żubr Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro udało mi się wzbudzić refleksję, to znakomicie, bardzo się cieszę. Pozdrawiam, dzięki
Mr._Żubr Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak wyżej pisałem słowa te są zasłyszane. Od młodej niewiasty. A poza tym, czy w każdym moim utworze podmiot liryczny musi być płci męskiej?:P Fajnie, że się podobało, dzięki wielkie:D Pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 To bardzo dobrze:] Dzięki, pozdrawiam:P
Rekomendowane odpowiedzi