jasna Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 świt w szpitalu zaciek na suficie rozkłada skrzydła
Ania_Ostrowska Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Anioły przychodzą też nocą, kiedy światło z korytarza przeciska się przez szpary w drzwiach. Bardzo ładne haiku - gratuluję! - Ania
Orston Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 A ja myślałem, że to czyjaś dusza uchodzi do nieba… Bardzo ładne Jasna. Pozdrawiam cieplutko - Orston
Katarzyna Bielińska Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Piękne i bardzo przejmujące....przynajmniej dla mnie...teraz....Naprawdę piękne. Pozdrawiam.
tygrys_pietrek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 dawno nie czytalem nic rownie zlowrogiego. nie wiem czy mi sie podoba ale z pewnoscia robi wrazenie. nie potrafie tego ocenic. pietrek
jasna Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda Aniu:rano, we dnie, w wieczór, w nocy Dziękuję, jasna :-))
jasna Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach ta precyzja :-)) Powinnam wcisnąć gdzieś "nad moim łóżkiem" ;-)) Dzięki i pozdrawiam Cię, jasna :-))
jasna Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu, dziękuję Ci. Życzę dużo, dużo zdrowia... szczególnie teraz. Pozdrawiam, jasna :-))
jasna Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam Pietrek, nie chciałam. Nie pomyślałam też, że rozpiętość wrażliwości Czytelników może być tak duża. Nie przewidziałam. Przykro mi, że wprowadziłam Cię w taki nastrój. Dopiero po Twoim komentarzu zdałam sobie sprawę, że taki odbiór jest możliwy i prawdziwy. Dzięki za szczerość. jasna (zakłopotana)
tygrys_pietrek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spoko :) z interpretacjami w haiku to istna jazda bez trzymanki np Azyl Pochylona głowa mrok na żelaznym łóżku - Anna Romanek o ile pamietam to zobaczylem tam jakas katownie rezimu w zakladzie psychiatrycznym a to bylo o van goghu ktory istotnie wyladowal w psychuszce ale roznica w ciezarze interpretacji pokazna. pietrek
jasna Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Pietrek :-) mój obrazek nie zalicza się do kolorowych. Zacieki w szpitalach mogą oznaczać wszystko, szczególnie jak się powiększają ;-) Dobrze, że już się uśmiechasz.
tygrys_pietrek Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze sie usmiecham szczegolnie gdy nic mnie to nie kosztuje :)
jasna Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Doceniam te dodatkowe ruchy na klawiaturze :-)) Kurde! Znów jakiś przeciek ;-)) Czołem Pani Dzie wuszko! Pani jasna :-)) - /trochę kultury nie zawadzi ;-)/
jasna Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Doceniam te dodatkowe ruchy na klawiaturze :-)) Kurde! Znów jakiś przeciek ;-)) Czołem Pani Dzie wuszko! Pani jasna :-)) - /trochę kultury nie zawadzi ;-)/ cholera, idę do kąta! ;P Ty tam dlugo nie usiedzisz, ale ić, ić i na ziaciek uważaj ;-)
jasna Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też się tak bawiłam nie tylko zaciekami na suficie. Dorosłemu, który przykuty jest do szpitalnego łóżka też może się coś wydawać. To ja już tyle. Dzięki :-))
Rekomendowane odpowiedzi