zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 kiedy się w sobie poukładałam, palmom znalazłam miejsce na wierzbie koty rozmiauczały się marcowo wiosna psikuśnie zwabiła rozkapryszone słońce kielichy krokusów wypełniły się niemrawymi pszczołami w błotnistej sadzawce żurawie pogubiły pięty gęsi szare dzioby a łabędzie szyje ja igły nie biorę do ręki nawet godziny certowały się z miejscem pobytu na wiosennym zegarze wybiła godzina do przodu baby na tyłach rajcowały pod lipą dałam się uwieść kwietniowi a on puszcza się latawcem
kasiaballou Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to szybko jakoś, toż to 'pierwszy'(?) fajne metaforki, pozdry_kasia;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ciekawie oddałaś tę wiosnę, tylko o babach i chłopach za mało.
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stef, z tymi czworonogami, to już ty poradzisz sobie najlepiej:):) u mnie jakoś kocio ostatnio, a baba ze strzałą stoi koło płota:):):) scmok
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 kasiu, to drugi, ale nie do serii, tamten pierwszy poszedł się marcować na wierzbe;):):) scmok i dzięks
lubię latawce Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ha! żałujcie kto nie czytał pierwszej wersji! ja sie załapałam, ale Stasia zmieniła pointę... ta też jest niczego sobie, nie powiem, nie powiem, ale tamta jakoś bardziej xD a, i tytuł jaki fajny był ^^ ho ho - taki... dwuznaczny pozdrawiam serdelkowo angie!
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 no to siup, będzie druga płenta dzięki latawcu
lubię latawce Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 oo, jak miło :D cacy - podobamisie bardzo ^^ mogę iść spać spokojna ;)) miłego wieczoru! :* S-cmokam
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 no, odet-chłam spoko, usnę tez spokojnie scmok
Marusia aganiok Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanowczo!!! za to trochę o kotach marcowych(pierwsza strofa) chyba? Fajne, ale tamto zakończenie mi przypadło, a teraz przepadło!! Pozdrawiam:))
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanowczo!!! za to trochę o kotach marcowych(pierwsza strofa) chyba? Fajne, ale tamto zakończenie mi przypadło, a teraz przepadło!! Pozdrawiam:)) no i znowu mam mętlik, och wy baby....:):) cmok Marusiu kwietniowy
Mr._Żubr Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 nienawidzę kotków na drzewach nie chcę widzieć jasnego nieba i nie tego mi trzeba by było jasno i wesoło wokoło Podoba się, choć kilka rzeczy bym zmienił. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Próbuj może się coś rozwinie zachęcam żubrze coś z tym gniotkiem zóbże!
IN Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 puszczanie się latawcem... świetny pomysł trza spróbować ;) straśnie fajny wierchoł :)))
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 poważnie? czy prima?aprilis? cmok:):):)
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podpu-szczanie z babą koło płotu:):):)
Marlett Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Stanko! a on puszcza się latawcem hmm , spieszno mu ;)) Nie poczeka do maja? Radości.
teresa943 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 dałam się uwieść kwietniowi a on puszcza się latawcem a to ci ladaco! wierszyk urzekł serdecznocmoki wiosenne -teresa
zak stanisława Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 marletto, widać tak mu spieszno;)) tereso, fakt, kwiecień to ladaco, miesza i miesza... i puszcza się ;)) scmok
Rekomendowane odpowiedzi