gabriel p. Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 jesienią smutna ma poezja upadło listowie bezterminowe muzy poszybowały do wonniejszych zgniły soczyste metafory w zaduchu słonego kapuśniaku trefne myśli zakręciły zawór odmawiając świtu bo spektrum budziło obrzydzenie przyszła pocztówka z wakacji refleksje znów strzeliły pąkami i byłoby tak w nieskończoność gdyby wymówki sumienia nie sprzeniewierzyły zaświadczenia na wiosnę
teresa943 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 przyszła pocztówka z wakacji refleksje znów strzeliły pąkami i byłoby tak nadal gdyby wyrzuty sumienia nie sprzeniewierzyły kuponu na wiosnę a może sumienie oczyścić z wyrzutów i wiosna znów strzeli pąkami, myślę, że warto, bo szkoda kuponu...bez wiosny trudno żyć serdecznie pozdrawiam -teresa
gabriel p. Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak ktoś coś ma na sumieniu to i wiosna nie pomoże ;-) dziękuję za komentarz i pozdrawiam :-))))
Mr._Żubr Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jak dla mnie utwór mało wyrazisty, który nic nie zostawia po sobie w świadomości czytelnika. Ale to moje subiektywne zdanie. Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 czytałem w W. tam zdaje się także zostawiłem swoją opinię. pozdrawiam.
gabriel p. Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy ma prawo do swojego zdania :-) pozdrawiam :-)))
gabriel p. Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. który bardzo mi pomógł i za który serdecznie dziękuję :-)))) pozdrawiam :-)))
teresa943 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak ktoś coś ma na sumieniu to i wiosna nie pomoże ;-) dziękuję za komentarz i pozdrawiam :-)))) tu bym się trochę pospierała...owszem, sumienie gryzie, ale kiedy człowiek żałuje i chce coś zmienić, to może się udać, trzeba tylko chcieć... mimo wszystko życzę uśmiechu pozdrawiam serdecznie -teresa
gabriel p. Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak ktoś coś ma na sumieniu to i wiosna nie pomoże ;-) dziękuję za komentarz i pozdrawiam :-)))) tu bym się trochę pospierała...owszem, sumienie gryzie, ale kiedy człowiek żałuje i chce coś zmienić, to może się udać, trzeba tylko chcieć... mimo wszystko życzę uśmiechu pozdrawiam serdecznie -teresa oczywiście, ale zależy jeszcze co i ile ma na sumieniu... dziękuję i również pozdrawiam :-)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 A może powinno być "W tonacji mol"? ;) Ot, żarcik. Stosunkowo najlepsza wydaje mi się strofka trzecia, z pomysłem zagrana. Natomiast "muzy z długimi łapami/odleciały do przytulniejszych" oceniam słabo, warto by zmienić, zwłaszcza długie lapy i przytulniejszych. Gabrielu, wybacz, ale na koniec powiem, że co do środka nie mam zdania. Cóż.. jest zdaje się lepszy od strofki 1, ale słabszy od 3. Pozdrawiam:)
gabriel p. Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wprowadziłem troszkę zmian, mam nadzieję, że na lepsze :-) dziękuję za komentarz i pozdrawiam :-)
Don_Kebabbo Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ciekawa ostatnia strofa. A pocztówki z wakacji rzeczywiście późno dochodzą ;) Pozdrawiam.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba jest lepiej:) Może zamiast "spektrum" coś z terminologii muzycznej? Pzdr!
gabriel p. Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za odwiedziny i również pozdrawiam :-))))
gabriel p. Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba jest lepiej:) Cieszę się :-) Spektrum odności się w pewnym stropniu do muzyki, bo dźwięk też ma swoje spektrum :-)) Dziękuję za komentarz i pozdrawiam :-))))
Rekomendowane odpowiedzi