gżegżółka Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Rzemieślnika co przybył z Sieradza Nimb otaczał że wszystkim dogadza Każdy pełen zachwytu Że tak powiem bez kitu Kiedy szyby im w oknach osadza
W_ita_M. Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) W moim mieście, to bardzo ciekawe, można szybkę zamówić nad stawem, i czasami się zdarza kry kawałek u szklarza tak przejrzystej, że wprost niebywałe. Edytowane 25 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
gżegżółka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 W mojej Ostrołęce nim opadnie mgiełka Niektórzy już wcześniej zajrzeli do szkiełka I ja gdy się wzruszę Flaszeczkę osuszę Kolejny limeryk to będzie perełka
Duilla Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 A w Częstochowie? niech ktosik mi powie, wiem że dwóch szło lecz nie wiem czy mieli też parcie na szkło?
gżegżółka Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Egzorcysta we wsi Piekiełko Zaklinał jak mógł zwierciadełko Ty taflo szklana Ześlij szatana A ja chętnie poślę na Ełk go!
Duilla Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Może w Ełku na sniadanie Diabeł siarki ciut dostanie jedna porcja z rana zawsze jest wskazana to pomaga na ziewanie.
gżegżółka Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Pewien bimbrownik w Choroszczy O jakość wina się troszczy Zawsze trzy miarki Dodaje siarki Do kilku rodzajów moszczy
W_ita_M. Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 (edytowane) Niegdyś w E.......u na kolei zmiennik z E..ą się zamienił, i razem sobie podpili, a tylko panią skarcili, To ludzie z pociągu wiedzieli.:I Edytowane 25 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
gżegżółka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Czas na tej stacji płynie leniwie Dróżnik co z Elką jest - ledwie żywie Zmienia z nią ustawienia Słychać ciche westchnienia Kiedy natrafi na te właściwe
Rekomendowane odpowiedzi