gżegżółka Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Pewien mieszkaniec z gminy Rozogi Był amatorem archeologii Zimą czy latem Brał swą łopatę Niejednego juz wydobył z mogił
Johny Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 chyba też lubił zwierzęta bo o ile ja pamiętam z ludźmi co wydobył z mogił zawsze na pieska to robił
gżegżółka Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Lecz przez ledwie krótką chwilę Był tym... zoonekrofilem? Czuł że go coś zdradza Że trupom dogadza Smród go otaczał na milę
Johny Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 gdy ktoś go pytał: skąd ten smród? on wtedy odpowiadał mu: owoc miłości mój przyjacielu - asystowałem przy zmianie pieluch
gżegżółka Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 I jeszcze napiszę od siebie dwa wersy: To nie pieluchy! To były pampersy
Johny Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 my tu gadu gadu nagle: PAMPERSY!?! jak ktoś nie wrzaśnie broń biologiczna w Iraku to pampersy były właśnie!
gżegżółka Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 A kto ten brzydki kawał w Iraku zrobił? I co najważniejsze: kto w niego narobił?
W_ita_M. Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 (edytowane) Toteż i kiedyś przy starej szkole dół wykopali w wielkim mozole, i ludzkie czaszki tam wydobyli, a myśmy stali... i się gapili... Edytowane 25 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
gżegżółka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 A ja słyszałem Lecz nie sprawdzałem Że aby wszechmocnym być Wystarczyło Nad mogiłą Z czaszki Nostradamusa łyk wina spić
Rekomendowane odpowiedzi