Fanaberka Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 liczysz na wiosnę a zjawia się pszczoła zajmuje kadr www.fanaberka.multimo.pl/zdjecia/pszczolka.jpg
Fanaberka Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-D Dzięki
JacekSojan Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 a pszczoła to nie znak wiosny? :) J.S
JacekSojan Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 ale rozumiem, że skoro "usiadła", to mogła zająć nawet dwa kadry, bo kadry rosły, a nawet puchły... :) J.S
allena Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. marcowe słońce zapracowana pszczoła na żółtym kwiatku przepiękna fotka:) A.
Fanaberka Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-DD Dzięki za zajrzenie. Chyba ja muszę wreszcie usiąść, coś przegryźć i poczochrać psa za uchem, bo mi się przeczytało: "rosoły a nawet pchły".
Fanaberka Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. marcowe słońce zapracowana pszczoła na żółtym kwiatku przepiękna fotka:) A. Muszę przyznać z bólem (chociaż nie takim jaki sugeruje Jacek), żeTwoje haiku trochę bardziej haikowate niż moje. Dzięki. :-)
JacekSojan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-DD Dzięki za zajrzenie. Chyba ja muszę wreszcie usiąść, coś przegryźć i poczochrać psa za uchem, bo mi się przeczytało: "rosoły a nawet pchły". Smacznego! :) J.S Ps.; bo "rosoły" zawsze łączą się z "wesoły", synonim sytości! dużo miodu! mało żądeł na wiosnę i lato; póki co - czochram Matyldę, bo miauczy ślicznotka, a do slicznotek mam słabość; co dowodzi - że estetyka nadal robi nam kawały i zwodzi, zwodzi...
Piotr_Płoszaj Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetne!!! Pozdrawiam (psz)czółkiem :)
Fanaberka Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki:) Ufam, że życzenia w dobrej wierze (trzeba uważać z realizacją, bo od miodu potrafi zemdlić, a żądła są podobno dobre na reumatyzm:)
Fanaberka Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja odmachuję w(ł)oskiem! :-)
Rekomendowane odpowiedzi