Tali Maciej Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 www.youtube.com/watch?v=U7tfyVbyD08 polecam
egzegeta Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Macieju szukałem tam Ciebie i w końcu znalazłem z wielkim trudem, no nieźle na tej batucie się akrobatyzowałeś;)) pozdrowionka
Tali Maciej Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety muszę powiedzieć, że w tym spektaklu to bym tylko chciał wystąpić, może i umiejętności są ale żeby się dostać do cirque du soleil trzeba mieć wielkie szczęście pozdawiam
Tali Maciej Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak zwłaszcza moment w którym łysy wraz z czerwonym diabełkiem wskakują po niesamowitej kombinacji skoków synchronicznie do stania na rękach na budynek ten moment znam na pamięć i zawsze dostaje niemalże orgazmu takie już zboczenie po 16latach z gimnastyką pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie, chciałbym to zobaczyć na żywo, akuraT MIAŁEM OKAZJĘ w tamte wakacje będąc w paryżu OGLĄDAĆ inny spektakl tej grupy i poprostu- nie krew wrze ALE całe ciało, spektakl "alegria" który widzałem trwał ok 2,5 godziny i nawet na moment nie było mowy o jakimkolwiek nudzie, coś niesamowitego((((-: pozrawiam
Tramp Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 genialne widziałem wideo z Maciejem i podskakuje on niezgorzej ;) a mnie wstyd, że nawet fajków rzucić nie mogę ale z autobusu wyskakuję już z drugiego stopnia; może by to pociągnąć dalej
Tali Maciej Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 wystarczy wjechać tylko autobusem na scenę i mamy show gotowe(((-" pozdrawiam
Joanna_Soroka Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Fascynujące! www.ogrodymuz.pl/page/pl/program-ogrodo ... du-soleil/
Beenie M Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Super widowisko!!! Ależ zręczność, ależ precyzja - artyzm do kwadratu. Ileż to talentów człowiek w sobie nosi, niesamowite.
Mr._Żubr Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Jedyny mój komentarz: NIE - SA - MO - WI - TE
Tali Maciej Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 cirkami słońca interesuje się od dwóch lat widziałem większość spektakli i poprostu każde widowisko jest inne i każde ma swoją niesamowitość na żywo widziałem ich raz, spektakl ALEGRIA w paryżu w tamte wakacje w tym roku planuje wyjazd do berlina, grają tam w czerwcu jeden ze swoich spektakli pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Imponujące Macieju, wiem, że też byś potrafił.
Rekomendowane odpowiedzi