Mała Meri Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Kocham Kocham, to jedno z najpiękniejszych słów Podarowane po raz pierwszy naszej mamie Za to że na łóżeczkiem pochylona znów Darzy nas ciepłem własnych ust i nie kłamie Kocham, to drugie z najpiękniejszych słów Co magią najsilniejsze serce złamie I choćbyś bardzo przed nią uciec chciał Nie zdołasz, bo ona wszędzie Cię dostanie Kocham to trzecie z najpiękniejszych słów Kiedy z pragnienia dwojga bliskich serc Owoc miłości maleńki człowiek powstanie Jemu to własnie mówisz znów kochanie Macarena
Tali Maciej Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 wyznanie może i ładne ale forma na etapie edukacji wczesnoszkolnej ja zdecydowanie na NIE pozdrawiam
Mała Meri Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Dziękuję Judyt to moje pierwsze kroki, dodałaś mi otuchy. Pozdrawiam cieplutko.
Mała Meri Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Do Tali Maciej, każda forma ma swoich odbiorców. Może nie jest najlepsza, ale prosta i dociera do wszystkich. Dziękuje za opinię i pozdrawiam. Macarena
Mała Meri Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Dziękuję Judyt, to moje pierwsze kroki dodałaś mi otuchy. Pozdrawiam cieplutko. Macarena
a._mrozinski Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Naiwny ten wiersz. Widać, że pierwsze kroki więc ograniczę się do rady byś czytała dużo i pisała i ćwiczyła. Arek
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Jako uroczy wiersz dla dzieci - tak. Jako "dorosła" poezja... raczej nie. Ale mniemam, że wszystko przed Tobą :)
Mała Meri Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Do Katarzyna Leoniewska: dziękuję bardzo za opinię, mnie pokrzepiła.. Nie ważne dla kogo ten wiersz, ważne aby trafił komuś do serca małego czy wielkiego.... Są ludzie wielcy i mali, jedni z wielką wyobraźnią drudzy potrzebują prostych tekstów. Wierszy nie piszemy ani dla krytyków ani dla poetów, piszemy je dla naszych jakże różnych odbiorców. Pozdrawiam Macarena
Judyt Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prosze, wszystko przed Tobą jak i mną:) wzajemnie
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 nigdy nie jest tak, żeby nie mogło być lepiej! Wklejasz do Warsztatu najpierw? Uwagi słuszne. Pozdrawiam, zachęcam - baba
Rekomendowane odpowiedzi