Mateusz Kostoń Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Żyję Choć to sen Mam nadzieję Niczym najgorszy koszmar Piękny sen Obejmuje mnie swymi ramionami Tonę W odmętach mej świadomości W otchłani mych pragnień Nie umiem się wyzwolić Nie chce...
Pancolek Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zajrzyj do Twojego sąsiada, Tomasza Piekło, potem wypisz różnice między Waszymi tekstami. Jeśli je dostrzeżesz i postanowisz zacząć czytać poezję współczesną, zrozumiesz, czemu to co wkleiłeś, nie jest wierszem. Pancuś
myślątko Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 otchłanie pragnień i odmęty świadomości brzmią dość śmiesznie, kojarzą mi sie z poezyją zakochanej nastolatki
Judyt Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zajrzyj do Twojego sąsiada, Tomasza Piekło, potem wypisz różnice między Waszymi tekstami. Jeśli je dostrzeżesz i postanowisz zacząć czytać poezję współczesną, zrozumiesz, czemu to co wkleiłeś, nie jest wierszem. Pancuś a po co porównywać? niech popracuje Autor samoistnie jak już pozdra. ciepła
zak stanisława Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Żyję we śnie nadzieja Piękny koszmar Obejmuje mnie W odmęty świadomych pragnień Nie chce...się wyzwolić tyle i aż tyle :):):)
Rekomendowane odpowiedzi