Szymon W Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Kim ja naprawdę jestem? Wygląda na to, że jestem tekstem, Napisanym, choć nie wiem dlaczego. Przez kogoś myślę – twórczego. Ale ja przecież nie myślę, Mówiąc ściśle Te słowa ktoś kiedyś utworzył jako swoje dzieło, Które mimo wieku wcale nie przeminęło. Nie potrafię nie istnieć, choć jestem nicością Złożoną z myśli – nieistniejącą całością. Jestem tekstem, choć to nie ja chciałem. Wpierw byłem myślą i wnet słowem się stałem. Choć nie myślę, nie marzę, nie pragnę Słowem się staje nagle, Wypowiadanym, nie wiem, przez kogo Ani dlaczego ani dla kogo Każdy może istnieć dla własnych ideałów Własnych przekonań, humorów, kawałów. W jednej chwili można zyskać świat W drugiej będzie to twój kat.
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 bełkot no bełkot... nie wiem jak pomóc, idę po ibuprom i może wrócę nakrzyczeć za to coś..
Tali Maciej Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 oj niestety słabiutko pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 przeczytałam nie chwycił pozdrawiam -teresa
Waldemar Talar Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 próbuj - może następny bardziej przyciągnie. pozd serdecznie
a._mrozinski Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Wygląda na marny tekst hiphopowy. Zdecydowanie na nie. Po co rymy? Następnym razem pisz bez rymów. Jeśli już chcesz rymować, to rymuj ciekawie. Arek
Rachel_Grass Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 tytuł dyskwalifikuje całą resztę. a reszta też słaba, oj, słaba. powodzenia następnym razem.
Magnetowit_R. Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 tresc wyglada na podporzadkowana rymowi. ja nie kupuje.
Judyt Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Wpierw byłem myślą i wnet słowem się stałem. Choć nie myślę, nie marzę, nie pragnę Słowem się nagle staje to niezłe, pozdra. ciepła
Rekomendowane odpowiedzi