Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 wydzierają sufit spada jestem cała przecież blada już niedługo się rozpadnie kiedy przydzie jakaś rada nic tu po mnie nie zapomne tak świdrują na odchodne kluczykami się też bawią myślałby kto że spokojnie cierpliwości nader skromnie jeszcze chwilę a się wścieknę jak ugryzę będzie świetnie poczekałam jednak sporo bo ich było tu kilkoro nie pytajcie co zrobiłam prawie tak się rozluźniłam co za okropny rymowany wierchoł..:P
Robert_Siudak Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Wierszowany upust emocji ;) jedni biją na osiedlach, inni piją, a jeszcze inni piszą rymowane wierszydełka co by się rozluźnić- zdecydowanie popieram tych ostatnich. P.S. słodki tytuł (:
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to tak niechcący, może nie wystraszy nikogo, na osiedle lepiej nie iść tam huśtawki i t d. to może oznaczać że kocham
Robert_Siudak Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 na osiedlu u mnie pada, wierszydełko się nie nada na ludzisków wystraszenie, raczej bardziej o i szołomnienie :0) Co może oznaczać że kochasz ? do końca całą mi myśl pokaż :)
Marlett Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Judyt! dobrze czasem jest rymować aby kości rozprostować ja bym siadła bliżej sofy i wiersz podzieliła w strofy Uśmiechu.
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podziel Droga Marlett sama bo ja nie wiem co też nabadźgała(: może wstawię potem jakąś tamę żeby było tak doskonalej ymm dzięki, wzajemnie albo lepiej już od razu żeby się nie zapomniało coby tak na głowę spadło może z lekka się przejadło? eee(:
Marlett Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Jeśli zechcesz to mnie słuchaj szepnę do Twojego ucha; wydzierają sufit spada jestem cała przecież blada już niedługo się rozpadnie kiedy przydzie jakaś rada nic tu po mnie nie zapomne tak świdrują na odchodne kluczykami się też bawią myślałby kto że spokojnie cierpliwości nader skromnie jeszcze chwilę i się wścieknę jak ugryzę będzie świetnie poczekałam jednak sporo bo ich było tu kilkoro nie pytajcie co zrobiłam prawie tak się rozluźniłam
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już się robi!i skorzystam z tejże rady bo to tylko czy to wierchoł jest to cały i taki nie wiem skąd się tu urodził (?) chyba polot rymowany mnie ugodził albo to co się też działo i tak poleciało dziury trudno mi odzielić nie jest dobrze mmm:)) dzięki, pozdra.ciepła
teresa943 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 jak się rozluźniłaś, to już dobrze pozdrawiam -teresa
Judyt Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na drugi dzień(:...): teraz można usunąć mm albo zostawię jako postrach przed dziećmi pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to polecam:Czekolade (jeśli chodzi o pogode) że to prawda(: a ludziska szołomieją i tak nie wiedzą kim jestem bo mam dreszcze(...:)
Marusia aganiok Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Luzackie podejście - chwalę, bo też czasem tak wierszem sama do siebie:)) Może faktycznie powinno się to zapisywać; na gorąco?! Pozdrawiam po Swiętach:))))
Judyt Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marusiu: Dziękuję za kilka słów, obecność, czy ja wiem czy luzackie, zęby zaciskane jak to napisane, cóż(...) ( na gorąco) pozdra.ciepła
IN Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 ja to bym z nerw wyszła ;) a z Ciebie fajny wierchołek wyskoczył :)
Rekomendowane odpowiedzi