Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem troche podburzona ale nawet nie zniesmaczona toteż gadam sobie trochę tak by było o..jełopie co ty gadasz przecież jeszcze żyjesz nadal?(; trochę poteatrowałam chyba nieźle się wygłupiałam
Robert_Siudak Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 rym za rymem, za rymem rym, tyrym tyrym ;) no i wyszedł mono-dialog, schizofremi troche zalot, rzecz od rzeczy jest gadana, na na na na na na na na tak to jest jak na tym forum spotka się dwóch wierszofobów ;)
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prosto mówię: coś mi się pomieszało dziś że te rymy mi tak wlazły prawie jakby (...) a nie wiem co jeszcze bym podysutowała ale nieśmiała:P
Robert_Siudak Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tyż ci nieśmiała ;) a rymować to się odważała, prosto mówić każdy może, ale krzywe rymy to ja łoże, pomieszało ? bo dziś wtorek, i jem właśnie świąteczny mazorek.
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tyż ci nieśmiała ;) a rymować to się odważała, prosto mówić każdy może, ale krzywe rymy to ja łoże, pomieszało ? bo dziś wtorek, i jem właśnie świąteczny mazorek. smacznego wtorek prawie jak jęzorek:P
Robert_Siudak Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawie robi różniece w zabawie: prawie rymujemy, a tak w sumie to trzy po trzy pleciemy ;)
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawie robi różniece w zabawie: prawie rymujemy, a tak w sumie to trzy po trzy pleciemy ;) tak a miałam zająć się tematem rozwodem a tak leje sobie wodę:) oj pleciuga się przywlekła jak rzeka
Robert_Siudak Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. toż te emocje z rozwodu ? czy takiego strasznego powodu ? lepiej wyplecić to z siebie, niż grzebać niczym w glebie.
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. toż te emocje z rozwodu ? czy takiego strasznego powodu ? lepiej wyplecić to z siebie, niż grzebać niczym w glebie. co Ty piszesz Panie miły? te emocje nie z rozwodu, ani też z rozrodu - to tylko książkowe inne takie, dzięki za dyskurs;)- milo było, trochę się tak pokrasiło( nie umiem:) i h tak zleciała to se 'troche' pogadała, pozdra. ciepła
Robert_Siudak Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I wzajemnie sie ukłonie, a klawiatur niech ochłonie, porymować, pogadulić, byle tylko nie 'zamulić', miło było, więc końcowo pozdrowiło.
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I wzajemnie sie ukłonie, a klawiatur niech ochłonie, porymować, pogadulić, byle tylko nie 'zamulić', miło było, więc końcowo pozdrowiło. więc dziękuje miło tak końców końca by nie widać klawiatura pewnie spuchła ona głupia nie zrozumie co się działo w tym rozumie:P pozdra.ciepła
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I wzajemnie sie ukłonie, a klawiatur niech ochłonie, porymować, pogadulić, byle tylko nie 'zamulić', miło było, więc końcowo pozdrowiło. więc dziękuje miło tak końców końca by nie widać klawiatura pewnie spuchła ona głupia nie zrozumie co się działo w tym rozumie:P pozdra.ciepła
Rekomendowane odpowiedzi