były__premier Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 wybieram ślady, trop zaznaczony kredą, z początków historie których nie dotknęłaś. pamiętasz, kiedyś rozmawialiśmy, jak wydostają się cienie z ciał a krew szybkobieżna ogłaszała bojkot. gdzie teraz jesteś równio drgań, lepki deszczu? z pytań wybieram te o śmierci, samotnym rejsie przez ciemne jezioro. tam wszystko zostało, chwytane z trudem zaczęło wrastać, głębiej. dźwigam ze sobą powietrze, luki w czasie, słowa. prawdziwe są tylko szwy nieba, zabliźniające, i wspólne życie zbudowane w jutrze - przyjdź do mnie, zainstaluj światło. zobacz, jak się ulatnia.
e-m-e-m Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 " krew szybkobieżna ogłaszała bojkot " i że tak powiem kolokwialnie, jest git :) ave
Pan poeta 2 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest pan na prawie tym samym poziomi poetyckim, na którym ja jestem czyli świetny wiersz ): pozdr
Tomasz_Piekło Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 "o" z siódmego wersu bym wyrzucił. Jest ciekawie.
były__premier Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 dzięki wielkie za komenty!:) o już poszło. rodzinnych świąt wszystkim życzę, pozdry
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie. Ja za Joasią.
Marcin Gałkowski Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 nie podobają mi się szwy nieba. chwilami odniosłem wrażenie, że text nieco przekombinowany. ale ogólnie na plus raczej=) pozdrawiam
Rehabilitate K. Cecherz Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 straaasznieee przygnębiające i niektóre zwroty są nieudane wiersz powinien zaskakiwać czytelnika a ten zalewa go potokiem żalu jest dla mnie za prosty pozdr.
były__premier Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 dzięki za obecność, kłaniam się:)
Rekomendowane odpowiedzi