ovoc ziemii Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 jak strunę muśnij mnie opuszkami palców a rozproszę napiętą synapsę w cichy dźwięk drzewa świerkowego aby prestissimo odbić się echem w naszych czterech ścianach
Tali Maciej Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 napięta synapsa a za moment dźwięk drzewa świerkowego jeśli zamysłem było stworzenie subtelnego ertoyku, to niestety moja skojarzeniowość powędrowała do lasu tu będę sarkastyczny ale kojarzy mi się to z romansem drwali a tak na poważnie to te skrzypce wykorzystane były już u Różewicza cztery ściany to też znany powielany wątek, sam się przyznam że nie raz go w wierszydła pakowałem, niestety jak na erotyk czegoś tu brakuje a tu zacytuje wcześniej wspomniany o świcie kiedy odchodzisz twoje kształty wyłuskane z nocy są jak skrzypce jasne brzozowe biodra wygięte wyprężone struny jeszcze drżące powleczony osnuty twoim dotykiem pokrowcem z pieszczot słodkim nie zasnę dzień napełnia biały jak białko oka i czysty Tadeusz Różewicz pozdrawiam
Jego Alter Ego Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 mimo wszystko warto powielić skrzypcowy erotyk, bo mam wrażenie, że umiesz:) jest subtelność ale moim zdaniem skoro i tak jest bardzo mini to można mu trochę odjąć (dodając jednocześnie) dla siebie wyłuskałam tyle:jak strunę muśnij mnie palcami rozproszę napiętą synapsę w cichy dźwięk drzewa prestissimo odbiję się echem pozdrawiam świątecznie /martyna
ovoc ziemii Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 dziękuję wam ślicznie za komentarze. Nie znałam tego wiersza Różewicza:)
Rafał_Leniar Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ogólnie skromnie, acz całkiem miło. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ogólnie skromnie, acz całkiem miło. Pozdrawiam. będę sarkastyczny ale kojarzy mi się to z romansem drwali czytamy z uśmiechem na twarzy a nie nerwem interpretatorskim, dystans dystans i jeszcze raz dystans piszesz do mnie Rafale jakbym nie umiełą czytać, szkoda, że tak mnie oceniłeś pozdrawiam
Rafał_Leniar Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O matko, ja nikogo nie oceniam. To z przymrużeniem oka było. Zarzutem z mojej strony może być jedynie to, że nie widzę nic konstruktywnego w wypisywaniu takich sarkastycznych skojarzeń. I o jaki nerw Ci chodzi? Pozdrawiam.
a._mrozinski Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Wiersz ładny, ale mnie już nie bawią takie erotyki. Może gdybym miał do kogo pisać, byłoby inaczej. Arek
ovoc ziemii Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Rafał - dziękuję ślicznie, to był na razie eksperyment taki dla mnie:) Arek - w sumie to tak jakoś wyszło. To nie miał być erotyk z premedytacją:)
ovoc ziemii Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 dziękuję Pansy za opinię. To bardzo dużo dla mnie znaczy:)
Judyt Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 ładny tytuł pociągający pozdra. ciepła
Rekomendowane odpowiedzi