Judyt Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 dodałam bohomaza po czym stwierdziłam, że lepiej byłoby dodać innego(drugiego), zatem usunęłam pierwszego, że dodam drugiego, następnie okazuje się że można dopiero za 144 h czy cuś tam..eh(i zaśmieciłam forum:trudno)) i teraz to widać pozdrawiam świątecznie
Pan poeta 2 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bohamazy też czasem wciągają, więc szkoda bohamaza pozd
Judyt Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bohamazy też czasem wciągają, więc szkoda bohamaza pozd tylko że on już był- 3 miesiące temu w warsztacie i tak leży i dotrzeć nie może dzięki temu do Pyy yytanie eh:))
Judyt Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki:)), był i był i zerkany tysz mm, drugi raz do W? he
Judyt Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki:)), był i był i zerkany tysz mm, drugi raz do W? he ustalmyż:! obnażysz się dopiero za tydzień?;(( to ewidentnie niesprawiedliwe!;)) ymm nie mam zamiaru a jeśli nie chcą przyjąć bo akurat ten drugi który miał być a on tak czeka i czeka i się biedny doczekać nie może, może też ma go tutaj nie być wcale, a nie wiem:)
Pan poeta 2 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ustalmyż:! obnażysz się dopiero za tydzień?;(( to ewidentnie niesprawiedliwe!;)) ymm nie mam zamiaru a jeśli nie chcą przyjąć bo akurat ten drugi który miał być a on tak czeka i czeka i się biedny doczekać nie może, może też ma go tutaj nie być wcale, a nie wiem:) co to za problem napisać nowy, dopieścić, poczekać, wklejić i dostać znów po mordzie D: pozdr
Judyt Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ymm nie mam zamiaru a jeśli nie chcą przyjąć bo akurat ten drugi który miał być a on tak czeka i czeka i się biedny doczekać nie może, może też ma go tutaj nie być wcale, a nie wiem:) co to za problem napisać nowy, dopieścić, poczekać, wklejić i dostać znów po mordzie D: pozdr nowy- nie problem, czemu po mordzie? jak już coś to po twarzy, narazie chciałam tamtym starociem się zająć, i tyle pozdra. ciepła
Pan poeta 2 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co to za problem napisać nowy, dopieścić, poczekać, wklejić i dostać znów po mordzie D: pozdr nowy- nie problem, czemu po mordzie? jak już coś to po twarzy, narazie chciałam tamtym starociem się zająć, i tyle pozdra. ciepła oczywiście, po twarzy, ja dostaję zawsze po mordzie, pozdr
Judyt Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nowy- nie problem, czemu po mordzie? jak już coś to po twarzy, narazie chciałam tamtym starociem się zająć, i tyle pozdra. ciepła oczywiście, po twarzy, ja dostaję zawsze po mordzie, pozdr jak nazywasz tak masz oj może by tak antyuderzeniowa poduszka ee:)
Judyt Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co to za problem napisać nowy, dopieścić, poczekać, wklejić i dostać znów po mordzie D: pozdr to dzisiejszy dzień miał być kategoryczny! zmiana planu, galimatias mhm i dobrze, mm nie mam co nowego a i może..:) kto wie
Pan poeta 2 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście, po twarzy, ja dostaję zawsze po mordzie, pozdr jak nazywasz tak masz oj może by tak antyuderzeniowa poduszka ee:) przed złą poezją, nie ma ochrony, imo.pozdr
Judyt Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak nazywasz tak masz oj może by tak antyuderzeniowa poduszka ee:) przed złą poezją, nie ma ochrony, imo.pozdr nic na siłę wszystko młotkiem?(: nie.. co za imo?
Pan poeta 2 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przed złą poezją, nie ma ochrony, imo.pozdr rutinoskorbin przed złą poezją, ochronić może dobry poeta.Pan poeta, ale to już trzecia wersja tego samego, pozd D:
Pan poeta 2 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przed złą poezją, ochronić może dobry poeta.Pan poeta, ale to już trzecia wersja tego samego, pozd D: nieporadnego ignoranta estetyki językowej;] wejście smoka!;)) wyjście smoga!
JacekSojan Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Szkoła Bohomazów powstała na wschodzie, wśród XVII w. prawosławnych malarzy, "Bogu malujących" - z tematu Chrystusa, Jego uczniów i świętych Kościoła; do dziś w cerkwiach na wschodzie Polski, zwłaszcza w okolicach Sanoka, Przemyśla, Rybotycz spotkać można ikony pędzla tej szkoły; dziś ta nazwa (bohomazy) nabrała pejoratywnego wydźwięku; J.S
Patryk_Nikodem Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 trzeba było go odpowiednio zedytować
Judyt Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) fajno wiedzieć pozdrawiam pięknie, idę bo zamieszanko brr nerwosole jakieś czy cuś(: spokojnego czasu
Rekomendowane odpowiedzi