HAYQ Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 żeby nie utknąć w rafach trzeba mieć mocny łeb moc w nogach jak żyrafa z litr dwa i czasem chleb wiedzieć by źle nie skończyć że chleb jest by przesączyć
Pan poeta 2 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba pierwszy raz dam panu plusa, pozdr
Judyt Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 fajnie HAQu żeś napisał pozdrawiam świątecznie
kasiaballou Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 jak miniatura - daję Dwa Plus - znaczy... ++ pozdry_kasiaballou
Zbyszek_Dwa Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 No taaa, sito jest konieczne. Koncentracja myśli i poczynań to sukces, albo chociaż pozytyw. Proste, zmyślne i skoncentrowane jak haiku. Mi się podoba. Pozdrawiam i Alleluja!
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 jak wszystkie Pana/i wiersze które do tej pory tu czytałem i ten bardzo mi się podoba:) zwłaszcza ten denaturat z chlebkiem :) serdecznie pozdrawiam... :)
HAYQ Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. któremu panu? ;p Dzięki, po raz pierwszy, pozdrawiam. Jakby co, to, to chleba się dokroi Judyt, świątecznie zapraszam ;) a pozdrawiam... cieplutko :) to tak, jak trzy z dwoma :)) Dzięki, pozdrawiam. Dziękuję, pozdrawiam Dzięki, szczególnie za porównanie z haiku i ten koncentrat - jakby nie patrzeć, to ponad 90% ;))) Pozdrawiam - Alleluja! niektóre się wzbraniają, gdyż napój kolorowy podobnież powoduje na drugi dzień bół głowy a mie to nie przeszkadza i szczerze bym doradzał: zależnie od pogody z fioletów po indygo zaś w zimę różowiutko bo tanie jest borygo - jak zmorzy cię na ławce mur beton - nie zamarzniesz majaki w rannej czkawce i kace klinem zarżniesz. i jeśly Pan pozwoly chciałbym zaproponować - rzecz jasna... wedle woly by Haykać, nie Panować. ;)) Dzięki, pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 czytałam, przesączyłam, oddałam gołębiom, zniebieściały i dostały czkawki! Mam zapas na 2 dni(zamknięte sklepy). Serdeczności świąteczne Hajkusiu - - baba
HAYQ Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O jak milusio Babeńko Izbeńko, również serdecznie i świątecznie pozdrawiam i dziękuję za miłą wyzytę. Acha... gołąbki na pewno wrócą ino gulgać będą trochę grubszym głosem ;)
Judyt Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 a gdzie ten chlebek? mm a wpadnę na rozmowę:) dzięki, pozdra. ciepła
Rekomendowane odpowiedzi