teresa943 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 prowadzili na rzeź milczał barki dźwigały brzemię na kamienistej drodze upadł dalej idzie gdzieś w tłumie spojrzenie bez słów serce matki i syna wystarczy odwagi dziewczynie pot chustą otarła szczęśliwa odeszła z odbiciem upadł po raz drugi wzgardzony jeszcze się dźwiga pośród śmiechu gawiedzi niewiasty płaczą nie pojmują męki pociesza na drodze upadek trzeci zda się koniec obnażony wśród tłumu pośmiewisko na drzewie rozpostarte ramiona zawisł wykonało się dnia trzeciego zmartwychwstał
kasiaballou Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet nie poważę się uzasadniać, jestem pod wrażeniem, pozdrawiam_kasiaballou :)
teresa943 Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet nie poważę się uzasadniać, jestem pod wrażeniem, pozdrawiam_kasiaballou :) Dziękuję, Kasiu. Pozdrawiam przedświatecznie -teresa
teresa943 Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tym wypadku milczenie jest bardzo wymowne. Dziękuję i pozdrawiam przedświatecznie -teresa
Robert_Siudak Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Byłem, czytałem, myślę, przemyślę, Ciężko mi jest wierzyć, za dużo pytam, może kiedyś zrozumiem, nawróce...
teresa943 Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno. Przeszłam przez to, co ty, więc rozumiem i szanuję. Każdy ma swoją drogę do Damaszku i swoją porę (jak św. Paweł). Dziękuję za czytanie i myślenie. Najserdeczniej i przedświatecznie -teresa
Zbyszek_Dwa Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Również czasem wątpię... jak większość z nas, ale myślę i rozumiem do bólu. Pozdrawiam Świątecznie.
teresa943 Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbyszku, ja tak samo: myślę i rozumiem. Dziękuję za czytanie i komentarz. Odwzajemniam pozdrowienie: Alleluja! -teresa
Judyt Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 dziwne, jak bardzo człowiek przerasta człowieka, pozdra. ciepła
teresa943 Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciągle nas coś zadziwia... Pozdrawiam świątecznie -teresa
Judyt Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciągle nas coś zadziwia... Pozdrawiam świątecznie -teresa Wzajemnie dziękuję:)
Rekomendowane odpowiedzi