Judyt Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 więc to nieprawda, że utrwalam Cię w tylu ludziach natrudziłeś się w każdym z nich zmęczyłeś się śmiertelnie wyniszczyli Cię ratuj podaj swoją rękę odkładaj beznadzieję z nadzei strząsa nakładane kotwice przez brata twojego to - niezdrowe psychicznie jeszcze chęć siłę posiada do wewnętrznej wolności a te wszystkie mądre słowa nie nieść jak brzemiona czemu byli tak silni choć byli tak słabi bez dodałabym ale nie trzeba kolektywnego trzymania nie oparty tulipan mmm też chyli się w stronach strudzonemu krzepiące niezrozumiałym ogrody kolejnymi dróżkami
avals Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Jak na Ciebie, dziwnie oczywisty tekst. Mam nadzieję, że wiosna wyciągnie Cię z dołka. A"kolektywne trzymanie " czasem pomaga, nawet "w niezrozumiałych ogrodach ".Narazisko.
Judyt Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi avals: czasem lepiej gdy jest jak to się mówi " kawa na ławę" bynajmniej w dołku nie jestem, a tekst jaki jest każdy widzi(; kolektywne w niezrozumiałych owszem- trza poprawić lekko, dzięki za obecność, ( to był taki na szybko) -może potem coś z nim zrobie żeby tak bezoowocnie nie wisiał:) pozdra. ciepła:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 trochę pozmieniałaś, nie powiem, że jest źle, ale nie do końca przemyślany utwór chyba pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! Jimmy przemyśliwuje się cały czas, może coś byś proponował?(: tą płońtę jakoś trza by rozdzielić może, więc wcisnęłam spację, ale nie wiem czy to wystarcza;) mmm, podtytułaka też bym wrzuciła innego, ale narazie tak to wygląda na tą chwilę, dzięki za obecność, - dotula się(: pozdra. ciepła
kasiaballou Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ----------- >krzepiące ogrody powiodą przemodelowałam nieco, tak sobie to odczytałam, ciekawe, warto jeszcze pogłówkować, pozdrawiam :)
avals Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Pewnie Cię trochę rozczaruję - tym razem żadnych sugestii. Twoje wiersze pokręcone, że prosta baba się gubi, ale lubi je czytać , a nawet, że tak brzydko powiem:konsumować. Jak widać każdy odbiera smaki po swojemu. Ja tak, bo to kolejny wiersz, który ma (przynajmniej dla mnie) gorzkawy posmak-wiesz o jaką goryczkę chodzi po moich reakcjach. Do tego samam w dołku, więc pewnie subiektywnie "nie łapię ". Czuję, że gmatwam, więc lepiej spadam. Jak mi przejdzie, zajrzę jeszcze raz- może załapię. Do miłego.
Judyt Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ----------- >krzepiące ogrody powiodą przemodelowałam nieco, tak sobie to odczytałam, ciekawe, warto jeszcze pogłówkować, pozdrawiam :) (ale linii prostych niemożliwe(;) :) odczyt, dzięki za obecność zaraz cuś podczerpnę od łapki, właśnie mnie zastanawia tulipan - odkryłam nowe znaczenie dziś tego kwiatu, poczytam refkleksją: czemu byli aaa odp. dzięki, pozdra. ciepła
Judyt Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. avals: O, jakież trudne to piękno, jak trudne. dziękuję za obecność, kosztuj po swojemu jeżeli już tak by pomogło, zapraszam (: (mm jakie wiersze?;)) pozdra.ciepła
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi avals: czasem lepiej gdy jest jak to się mówi " kawa na ławę" bynajmniej w dołku nie jestem, a tekst jaki jest każdy widzi(; kolektywne w niezrozumiałych owszem- trza poprawić lekko, dzięki za obecność, ( to był taki na szybko) -może potem coś z nim zrobie żeby tak bezoowocnie nie wisiał:) pozdra. ciepła:) Popracuj nad nim.
Judyt Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi avals: czasem lepiej gdy jest jak to się mówi " kawa na ławę" bynajmniej w dołku nie jestem, a tekst jaki jest każdy widzi(; kolektywne w niezrozumiałych owszem- trza poprawić lekko, dzięki za obecność, ( to był taki na szybko) -może potem coś z nim zrobie żeby tak bezoowocnie nie wisiał:) pozdra. ciepła:) Popracuj nad nim. Tak, może w środe(; chyba że chcesz Stefanie cuś nasmolić teraz to proszę bo narazie nie wiem, dzięki
teresa943 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 byłam, czekam na zmiany serdecznie pozdr. -teresa
Judyt Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) heh Tereso sprytnie dzięki,aj mmmm pozdra. ciepła
Tomasz_Piekło Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Kursywa Twoja? Bo fajna, co nieco bym w niej zmienił.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popracuj nad nim. Tak, może w środe(; chyba że chcesz Stefanie cuś nasmolić teraz to proszę bo narazie nie wiem, dzięki Pogłówkuję.
avals Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. avals: O, jakież trudne to piękno, jak trudne. dziękuję za obecność, kosztuj po swojemu jeżeli już tak by pomogło, zapraszam (: (mm jakie wiersze?;)) pozdra.ciepła Może nie tyle pomaga, co daje do myślenia. Ala tak "kawo-ławowo": zajrzyj do Szymborskiej. Piękno powinno być piękne, nie musi być szalenie trudne. To takie gadanie, ale czasem warto spojrzeć z innej perspektywy. Bez urazy. Powodzenia.
Judyt Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, może w środe(; chyba że chcesz Stefanie cuś nasmolić teraz to proszę bo narazie nie wiem, dzięki Pogłówkuję. Dzięki(: (a wrócę i się przekonam)
Judyt Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. avals: O, jakież trudne to piękno, jak trudne. dziękuję za obecność, kosztuj po swojemu jeżeli już tak by pomogło, zapraszam (: (mm jakie wiersze?;)) pozdra.ciepła Może nie tyle pomaga, co daje do myślenia. Ala tak "kawo-ławowo": zajrzyj do Szymborskiej. Piękno powinno być piękne, nie musi być szalenie trudne. To takie gadanie, ale czasem warto spojrzeć z innej perspektywy. Bez urazy. Powodzenia. nie zajrze bo cebula w oczy i po niej płacze(; dzięki za obecność, nie ma co się oszukiwać piękno jest trudne:)(chociaż zależy o jakim mówisz), wcale się nie gniewam, pozdra. ciepła
avals Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Trudne jest tworzenie piękna. Masz potencjał, a więc więcej szans niż niżej podpisana (zero kokieterii). Pozdrawiam. Sławka.
Judyt Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie znam Sławka(; ale dzięki za powtórne przybycie, pozdra. ciepła
Rekomendowane odpowiedzi