ovoc ziemii Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 czasem po grymasie twarzy można poznać czy chcą mieć czyste szyby w samochodzie gorąco jedyną uciechą cichy brzęk w kieszeni policja ucieczka do lasu dziś znów się udało pierwszy pocałunek w tle toczy się towarowy 12 godzin minęło całkiem szybko dobrze że dziś piątek pociągi często kursują przez przejazd chleb w samie stracił świeżość ale i tak się ucieszyłaś
a._mrozinski Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 2001 gdzie wtedy byliśmy? Samo opisywanie dość przeciętne, ale pocałunek i zakończenie podnoszą poziom. Podoba mi się, jest ciekawe. Arek
Tali Maciej Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 można powiedzieć że jest lakonicznie ale tekst ukazuje ciekawe obrazy ukryte za słowami pozdrawiam
kazelot Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 ja na plus tylko ten sam mi nie pasi - w moich czasach do "samu" to się chodziło w podręcznikach od polskiego - w normalnym świecie były już tylko markety albo tesco - a Ty przecież autorze - jeżeli podpis prawidziwy, ode mnie młodszy jesteś - ale to tylko taka pierdoła :) pozdr
ovoc ziemii Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 zakupy robiłam samie, jest u mnie taki:)
lubię latawce Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 rewelacyjny początek, końcówka mi się nie podoba, skończyłabym na "dwanaście godzin znów szybko minęło" - sorry za małą peryfrazę. To poszerzyłoby horyzont interpretacji. Ale ślicznie. ++
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 a moim zdaniem, to mogłaby być z tego całkiem fajna proza. pozdrawiam.
ovoc ziemii Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 dziękuję ślicznie za miłe komentarze:) ja po prostu piszę bez efektów specjalnych w postaci wyszukanych metafor, porównań, epitetów. Może dlatego moje wiersze wyglądają trochę jak proza. Ale ja po prostu mam już taki styl i cenię sobie prostotę. Do prozy niestety nie mam cierpliwości:)
Rekomendowane odpowiedzi