Tali Maciej Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 po: -waga -słowie łowię słowo -wiem że wiem -stać! stoję -strach szach pat -e-mat
Waldemar Talar Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 dla mnie ten wiersz eksperyment Macieju to faktyczny pat ale być może nie kumam jego przekazu. pozd. Waldemar
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 jestem fanem tego rodzaju poezji pozdrawiam ]immy
kasiaballou Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię roszady słowem i eksperymenty: lekkie, zabawne, zgrabne, pozdrawiam :)
Tali Maciej Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w tym eksperymencie nie kładłem nacisku na przekaz, to raczej zabawa słowem dzięki za odwiedziny pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja również lubuję się w takiej estetyce, szkoda że tak mało osób się tym zajmuje i w sumie ciężko znaleźć inne takie próby słowotwórcze pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię roszady słowem i eksperymenty: lekkie, zabawne, zgrabne, pozdrawiam :) dzięki(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet trzeba(-: pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Maćku, nie wiem czy pamiętasz miałąm podobny eksperyment o króliczku, lubię takie bawienie się słowem, takie szarady, wykręty i pokręty słowne serdecznie pozdra.
Rekomendowane odpowiedzi