Tali Maciej Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 szary wiersz napisany ołówkiem twardo stąpa po papierze wyrzynanie zgłosek ma już dawno za sobą ciągnie smugę leworęczności szara treść wiersza nie jest w formie prosta droga na skróty skojarzenia w kształcie na końcu języka pisze swoje twoje lustro powinno opisywaćinną szarość choćby ptaka na drzewie ale na zupełnie innej gałęzi tę samą lekturę ale na innej lekcji i w odmiennym kontekście przechodnia na innej ulicy w innym mieście tę samą gazetę kupioną w innym kiosku szary wiersz pisze lekarz w białym kitlu i blada sprzątaczka kierowca na czerwonym świetle stoi znak zapytania o te wszystkie kropki widziane może z wieżowca samolotu pałacu kultury a może to ty jesteś jedną z nich
Tali Maciej Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 dziękuję za warsztatowe podszepty pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Przeczytałam:))) Kłaniam się nisko:)) Pozdrawiam:)))
Tali Maciej Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przeczytałem komentarz więc również pozdrawiam
Rachel_Grass Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 bez zbędnego rozczulania się zabieram do ulu.
Baba_Izba Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 czytałam, miło było, pozdrawiam - baba
zak stanisława Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 szary wiersz napisany ołówkiem twardo stąpa po papierze wyrzynanie zgłosek ma już dawno za sobą ciągnie smugę leworęczności ta smuga Maćku to już przez całe życie, ta zwrotka to majstersztyk, bardzo miiiiiiiiiiiisie to porównanie do zaczynajacego chodzić maleństwa, ale ty już nie taki mały w pisaniu wierszy;)) ciesze się że wspomniałeś o Pałacu Kultury, mam do niego wielki sentyment i gdy słysze że chcą go zburzyć, krew sie we mnie burzy... bo to ja jestem jedną z tych kropek widzianą z góry!!!!! serdecznie
Tali Maciej Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i mnie również pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pałac kultury wkradł się zupełnie przypadkowo, ale jak widać chwytliwy wątek(-: dzięki za odwiedziny pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spokojny czyli prawie jak ja z natury, wyważony to tym bardziej a życiowy to chyba nie ja(-: pozdrawiam
kazelot Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a kupy w pieluchy jeszcze robi czy ma już za sobą trening czystości? ;-) nie wiem czy dobry to tekst czy zły, ale infantylny strasznie. zostawiam koment nie ze złośliwości a w celu podkreślenia że ten ostatni tekst był dużo lepszy... pozdrawiam
allena Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 j.w. znam Pana teksty dużo lepsze, ale jesteśmy tylko ludżmi i jak w życiu - bywa różnie:) a.
teresa943 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 szary wiersz pisze lekarz w białym kitlu i blada sprzątaczka kierowca na czerwonym świetle stoi znak zapytania o te wszystkie kropki widziane może z wieżowca samolotu pałacu kultury każdy z nas pisze szary wiersz swojej codzienności, przed każdym jest niepewność, czy dobrze... wszak oceniane gdzieś w górze pozdrawiam serdecznie -(jedna z szarych kropek) teresa
Tali Maciej Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a kupy w pieluchy jeszcze robi czy ma już za sobą trening czystości? ;-) nie wiem czy dobry to tekst czy zły, ale infantylny strasznie. zostawiam koment nie ze złośliwości a w celu podkreślenia że ten ostatni tekst był dużo lepszy... pozdrawiam tekst tekstowi nie równy, dwie różne różności ale dzięki za odwiedziny pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładna refleksja, można by rzec święte słowa(-: pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładna refleksja, można by rzec święte słowa(-: pozdrawiam dziekuję :))) -teresa
Tali Maciej Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 to raczej ja dziękuję pozdrawiam
Barbara Tadaj Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 przemyślany....dojrzały przekaz....harmonia.......smaczny kąsek na początek dnia....mogę tylko wyrazić wielki szacunek i chętnie będe smakować kolejnych "tworów".....pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi