HAYQ Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 czerwona beemka w zlotach rypka klnie na czym świat bo na świat-łach- rzęch twój stoi cały dzień na klęczkach więc się kurwa!!! drze ciut skromniej na tylnych drzwi-czka-ch rybka - stroik
zak stanisława Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 wiara czyni...z rypki rypaka, jej wola nie taka...;):): ech HAYQ dowcip bije po oczach... serdecznie pozdrawiam
Wstrentny Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo fajne. nasza okolica w krzywym zwierciadle, a może tylko nam się wydaje, że w krzywym?
HAYQ Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo fajne. nasza okolica w krzywym zwierciadle, a może tylko nam się wydaje, że w krzywym? trudno powiedzieć, zachodzą przebrażenia, króluje konsumpcja i gadżet. A rybka staje się takim samym logo, jak płetwonurek i zajączek playboya. Dzięki, pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 "cały dzień na klęczkach"? - toż to nie dziwota, że się drze:)) hihi a lusterko dokładnie pokiereszowane, no ale za to żyjemy w ciekawych czasach:)) Pozdrawiam HAYQ bardzo ciepło:)))
HAYQ Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś mi nie po kolei wyszło, sorki Stasiu] A dowcip to może i jest, aż czasem niedobrze robi :/ Dzieki, pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i ciekawych... chłe chłe. A lusterko, czemu? Mówisz o odbiciu? ;)) Dzięki Pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 "bo na świat-łach- rzęch twój stoi" oj, jak mnie (często niestety) wku..rza - taki!(nie rzęch - tylko rypka) Dobre te Twoje, krótkie - i dosadne - z nutką niedopowiedzenia. Pozdrawiam - baba
HAYQ Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Babo Izbo, za dobre słowo. Mnie też wkurza, ale mam już metodę - trzeba się uśmiechać.... i najlepiej bardzo miło. To, że nie zrozumie, nieważne - ważne, żeby się samemu dobrze poczuć. :) Naprawdę pomaga. Pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Dzięki Babo Izbo, za dobre słowo. Mnie też wkurza, ale mam już metodę - trzeba się uśmiechać.... i najlepiej bardzo miło. To, że nie zrozumie, nieważne - ważne, żeby się samemu dobrze poczuć. :) Naprawdę pomaga. Pozdrawiam. -------------------------------------------------------------------------------- Dnia: Wczoraj 23:23:53, napisał(a): HAYQ Komentarzy: 3666 To właściwe - co radzisz, przeważnie tak reaguję, zwłaszcza jak włączy klakson, na skrzyżowaniu wyprzedzi i dalej slalomem po pasach ruchu! Ale warto być zawsze kulturalnym, choć ściska w gardle i paluszek piąć się chce wzwyż! Dla siebie też! ( ale co ściska, to ściska!) Ogólnie, jestem za wzajemną życzliwością na drodze. Pozdr. b - baba
Rekomendowane odpowiedzi