HAYQ Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 od stu lat po-stu-laty po-słów gra tych i tamtych z chudych lat do-la-t-łustych igr-zyska dożynki ot pusty
Quercus Rubra Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Rozumiem, że zaburzyłbyś przekaz artystyczny, ale jak dla mnie jest to po prostu za krótkie i w sposób niesatysfakcjonujący nie wyczerpuje tematu, który ładnie można by rozbudować w wierszu. Słowem: napisz coś innego, ten Ci nie wyszedł. Pozdrawiam, Quercus.
Lena Achmatowicz Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 mam pytanie, dlaczego o(t)pusty, a nie o(d)pusty? :) w kontekście dożynek chyba bardziej "d". ale może nie pani maju.
Robert_Siudak Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 fajna zabawa słowem... ale osobiście wolałbym wiersz. odnośnie odpustów czy o(t)pusty, proponowałbym : 'Ot pusty !'
Marusia aganiok Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po stu latach żadnego śladu po postulatach teraz tylko tusk tu skok tusk ok tusk oko wita tusk okowita na zdrowie! to zawsze na czasie:)) Pobawiwszy się trochę:))) Pozdrawiam:)
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz prawo do swojego zdania i dobrze, lubię szczerość. Nie zawsze jednak to, co długie wyczerpuje temat - może czasem wyczerpać czytelnika (a to, że wielkość ma znaczenie, nie zaprzecza przecież, że małe jest piękne ;)) Nie dodam raczej nic więcej, bo czuję, że przegnę. Dzięki za wizytę, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że doskonale wyjaśnił to Robert Siudak. Od siebie dodam jeszcze, że właśnie "w kontekście dożynek" ta "pustota" była szczególnie wyrazista. Acha, "pani maja" to nie ja... (żarcik taki) panimaju ;)) Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny.
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetna propozycja, zwłaszcza, że już się przydała i bardzo chętnie skorzystam. Resztę jednak zostawię. Dzięki serdeczne, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po stu latach żadnego śladu po postulatach teraz tylko tusk tu skok tusk ok tusk oko wita tusk okowita na zdrowie! to zawsze na czasie:)) Pobawiwszy się trochę:))) Pozdrawiam:) Przydałyby się jeszcze "złe oczy" ;)) a zabawa widzę rzeczywiście świetna. A czy "tusk ok"? Hmm, zobaczymy...oby było prorocze. Dzięki za wierszyk i wizytę, pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 no i wyszedł taniec chocholim skrętem ot pusty ten taniec jak i obiecanie Scmok Hayq
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten, czy tamten Stasiu ;)) - żartowałem, dzięki, że wstąpiłaś Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 łojeju ale zatańczył, no i co? to nic:) że nic heh, pozder.ciepło
teresa943 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 czytałam kilka razy, odchodziłam i wracałam, teraz z tym "ot pusty" ok. krótko, fajnie i trafnie super cieplutko pozdrawiam -teresa
Pancolek Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Sam nigy nie potrafiłem prowadzić takich gier słownych, niestety. Dzięki Tobie i amerrozzo zacząłem doceniać niekonwencjonalne formy, bo wcześniej omijałem je szerokim łukiem. Pancuś
HAYQ Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marianno - wzajemnie Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano nic to :) Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. również cieplutko dziękuję i pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja do tej pory nie potrafię Pancolku, a nie wiem zwłaszcza tego, czy będą zrozumiałe :) grunt to wierzyć w czytacza. Dzięki, że wstąpiłeś, pozdrawiam.
Beenie M Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kłamczuch, kłamczuch :)))
zak stanisława Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kłamczuch, kłamczuch :))) i żartowniś, i żar-to-wniś cmok w oba;)
Rekomendowane odpowiedzi