Julia Rosse Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Z głową na poduszce układam plany na jutro jutro będzie kolorowe, godziny marcepanowe, minuty makowe, a chwile cukrowe.
Szaweł Galind Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zjem śniadanie i wypiję kawę z mlekiem, idąc do pracy poznam kobietę...... albo mnie tramwaj przejedzie. Przykro nie podoba mi się Pozdrawiam
Tomasz Łaska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Proste. Optymistyczne. Smaczne. Przyjemne. Plusik + . Pozdrawiam;)
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 słodkie :) owszem nadmiar może mdlić, ale na sen...czemu by nie Serdecznie pozdrawiam Natalia
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Julio! Malutki ten wierszyk, ale i milutki. Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
Julia Rosse Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuje :) pozdrawiam serdecznie
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będziesz robić ciasto? serdeczne pozdrówko W_A_R
Julia Rosse Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gosia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zgadzam się słodko tu i niejagorsza ta słodycz :)
Julia Rosse Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak dla was tak slodko to dla mnie tym bardziej ze oslodzilam wam te chwile czytania wiersza! :) P.S. przepraszam ale cos sie zepsulo i nie ma polskiej czcionki w moim komputerze :(
Rekomendowane odpowiedzi