HAYQ Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Wielka dla mnie to nagroda, że wspomnieniem twym zostałem, drętwy byłem już, jak kłoda, gdy rosówkę z brwi zlizałem. Wciąż spragniony twoich wdzięków oraz krwi, choć jednej kropli - marzę, by móc pośród jęków znów zażywać tych kr(wi)otochwil. Tak mi smutno i parszywie, w dołku płytkim wśród zgnilizny na cieniutkim trwać paliwie, pragnę, więc choć ciut... świeżyzny. Jednak sam nie wyjmę kołka, gdyż na wskroś przebija plechy, trencz, koszulę, serce (co łka), aż po zgniłej trumny dechy. Strasznie ciąży mi też glina, co przez szpary na twarz pryska, więc na wszystko cię zaklinam: Przybądź dziewczę, to cię wyssam... Pośród dech plugawych leżę, tak samotny... lecz, czy brzydki? Przecież tylko, gdy się szczerzę widać plomby i ubytki.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Przechodząca nastolatka słysząc prośbę gdzieś z czeluści, mając okres - decyduje że mu parę kropel spuści. Dookoła było pusto przykucnęła więc w rozkroku, powiał wietrzyk i trafiła tam gdzie dziurę miał po oku. Hrabia choć niepocieszony intensywnie myśli, gdyba i tak sam do siebie gada - na bezrybiu i rak ryba.
Tali Maciej Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 do dentysty musi hrabia by uśmiechem ów nadrabiać by swą lubę oczarować a nie musieć bajerować z uśmiechem pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marnotrawstwo, niegodziwość, przecież już ściągnęła gatki. A gdzie litość, gdzie uczciwość? - Mogła zrobić, choć herbatki. Jeden krok był do iluzji, żeby uszczęśliwić drania Czemu bała się transfuzji? Wszak obiecał - bez siorbania. Dzięki Henryku, zawsze mnie zaskoczysz ;)) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc przygnamy mu dentystę, lub dentystkę... w kitlu białym, by, nim krew do cna z nich wyssie, udrożnili mu kanały. ;) Dzięki Macieju i też z uśmiechem pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Nie lubię filmowych horrorów, a ten hrabia Drakula wzbudził we mnie sympatię; nie owija w bawełnę, wiadomo czego się po nim spodziewać: "Przybądź dziewczę, to cię wyssam..." Wiersz fajniasty, komentarze (wiersze) - też!! Pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 fajnie przedstawiłeś tego wampira oj, ty masz poczucie humoru poczytałam sobie z uśmiechem choć nie lubię horrorów pozdrawiam serdecznie -teresa
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marnotrawstwo, niegodziwość, przecież już ściągnęła gatki. A gdzie litość, gdzie uczciwość? - Mogła zrobić, choć herbatki. Jeden krok był do iluzji, żeby uszczęśliwić drania Czemu bała się transfuzji? Wszak obiecał - bez siorbania. Dzięki Henryku, zawsze mnie zaskoczysz ;)) Pozdrawiam. Żeby chociaż język wziął mu się zachował to by się nasz hrabia krewką delektował a tak przeleciało nawilżyło ziemię a hrabia jak drzemał to i nadal drzemie. Żeby choć zachował organ powonienia to by się nawąchał owego krwawienia a tak to pędraki oraz insze larwy choć czuły aromat lecz nie znały barwy. Nie widział i hrabia bo ciemno na dole i chociaż miał monokl w lewym oczodole to wszystkie kolory w czerń mu się zlewały a wszystko dlatego, że był ociemniały. A czy to herbata, dawka krwi czy zupa jakie to znaczenie ma dla kościotrupa, który sobie leży całkiem rozluźniony choć w przegniłej trumnie ziemią przywalony. A to zaskoczenie to na plus czy na minus? Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 wszelkie smutki się należą, dla tych co z kołkami leżą dobrze takim wysysaczom w naszym rządzie i w urzędzie też bym kołkiem dała w gębe. cmok Hayq, jesteś świetny plus towarzysz Jakowiec
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Stasiu Trochę jest mi głupio i ze złości dyszę bo się dowiedziałem - jestem towarzyszem. A ja brnę przez życie w mozole i trudzie lecz moi znajomi to zwyczajni ludzie. Moje towarzystwo w salonach nie bywa a każda z tych osób nad wyraz uczciwa. Moja przynależność nie w partyjnym gronie bo choć towarzyszę to jedynie żonie. Lecz moja żoneczka urocza Terenia nigdy towarzyszu nie mówi do Henia. Tyle wyjaśnieniem napisałem dzisiaj ażeby pozyskać status żartownisia. Pozdrawiam serdecznie i bez urazy:))))
Marusia aganiok Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 zrobiło się wesoło i straszno - wampir to wampir jaki by nie był.Wierszyk zabawny, a szczerzenie trafione:)) Pozdrawiam:))
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja nie lubię życiowych, dlatego wolę z filmowych się pośmiać :) Cieszę się, że wzbudził sympatię, o to chodziło, a z tym "wiadomo", nie byłbym taki pewny... oblatany gość, sporo latek już przetrwał, to i zaskoczyć potrafi ;Q Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He, a czwarty wers czytałeś, nie miał wyjścia… zapomniałeś? (że rosówkę zlizał z brwi...) Cóż, to be or not to be. Resztą się nie przejmuj - jak to mówią... (ś)luz dodawaj, odejmuj - wszystko jest na plus! :)) Pozdrawiam serdecznie.
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No niestety Stasiu miła, dzisiaj takie obyczaje rządzi spisek, potwarz, siła... - kołkiem, to się nam dostaje. :| Dzięki z awizytę, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczerzenie to jego natura, ale szczerość to niewątpliwa zaleta ;)) Dzięki Marusiu, pozdrawiam.
Robert_Siudak Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Chyba muszę ryma strzelić Co by forum nie podzielić, Więc zagadnę o potworze, Co krwi żądał w każdej porze, Wiele tu już o nim było, A i więcej się ziściło... Tak gdy Hrabia żywym bywał Co poranek twarz przemywał, Lecz Nie wodą czy mydłami, a krwi dziewczej roztworami. Pewnego poranka letniego, Odwiedziła niespodzianie hrabiego, Księżna co Mery od Marii zwana była. Kiedy twarz hospodarza w krwi zobaczyła, Naraz zdziwiona spytała: „-Coś waćpan najlepszego robisz ? Czy w upały właśnie tak się chłodzisz?” Hrabia niemało zaskoczony, Zawezwał do pomocy żony. Małżonka tłumacząc lubego Chwaliła zalety liftingu krwawego, Tak zaś skuteczna w tym była, Że księżna od tej pory w protestanckiej krwi się myła. I tak oto dzięki poczciwemu Hrabiemu, Nadaliśmy Krwawą Mery tronowi angielskiemu.
Nata_Kruk Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Miło wdepnąć w towarzystwo, gdzie rymami się rozmawia lecz nie zdołam w jednej chwili, dać ripostę, co powala... :( HAYQ.. za wiersz pochwała...!... komentującym wierszem, następna...:)) Jest co poczytać, świetna gra słowem...! Pozdrawiam uchachana...:))
Tomasz_Biela Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 refleksyjnie nużąca nuta draculi nie dla mnie taki eksperyment siya/
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He, a czwarty wers czytałeś, nie miał wyjścia… zapomniałeś? (że rosówkę zlizał z brwi...) Cóż, to be or not to be. Resztą się nie przejmuj - jak to mówią... (ś)luz dodawaj, odejmuj - wszystko jest na plus! :)) Pozdrawiam serdecznie. Czytałem i czwarty i przed nim i po nim i postanowiłem utworzyć akronim no bo skoro hrabia do tego Drakula to przecież być możeHDP – gość z „ula”. Teraz wytłumaczę co znaczą te skrótyHDP to HrabiaDrakula Przekłuty a „ul” w tym kontekście więzienie oznacza gdzie HDP ziemia i płyta przytłacza. pozdrawiam serdecznie:))) HJ
Waldemar Talar Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 bardzo ciekawy ten horror HAYQ-i szczery pozd. Waldemar
Rekomendowane odpowiedzi