zak stanisława Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 nastaw najpierw odpowiednią melodię nalej podgrzewając do wrzenia doprowadź nie przerywając zanurz dokładnie mieszaj gdy zmięknie delikatnie polej odpowiednim sosem zasmakujesz w śląskich kluskach
Beenie M Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Stasiu, coś bym tu jeszcze zamieszała, wbrew powiedzeniu - gdzie kucharek sześć ..., po pierwsze odetnij pierwsze do wrzenia, pojawi się w piątym wersie i to wystarczy,poprzestając też mi nie pasuje to tak na szybko, uciekam, bo też gotuję :) pozdrawiam
IN Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nastaw najpierw odpowiednią melodię nalewaj podgrzewając do wrzenia doprowadź nie przerywając wrzucaj mieszaj dokładnie poprzestając na moment ponownie zanurzaj mieszaj delikatnie gdy zmięknie polej na gorąco odpowiednim sosem pyszne kluseczki taktomisie półprzytomnym okiem....;) cmok cmmmok! ps. więc za bardzo bierz tego pod uwagę
zak stanisława Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czarna
Beenie M Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czarna z kluseczkami ;)
zak stanisława Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Beni, Inuś Darku serdeczne:)
Marusia aganiok Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Jak nie patrzeć czarna polewka ma swoją wymowę:)! Czasem może wbrew uratować życie! A kluseczki mniammmm! Pozdrawiam:))
zak stanisława Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czarna z kluseczkami ;) na gorąco :)
zak stanisława Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Marusiu , smacznego;))
Jego Alter Ego Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Stanko, ja jestem zwyczajnie zboczona... proszę,powiedz, że Ty troszkę też:)
zak stanisława Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak mówisz - masz:):) zwyczajnie,czy nie każdy ma coś na sumieniu...:):) cmoki w loki dla maluszka też od babci, Stasi
Marlett Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Stanko! U dobrej kucharki sosów do wyboru:)) Uśmiechu.
Tali Maciej Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 hiehie dobre skojarzeniowe(-: pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 i takie ciepłe kluchy? nieeee... no chiba, że ciasto dobrze wyrosło ;)) śmiechowe, a takie lubię. Pozdrawiam.
a._mrozinski Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 No, no no no.... no ładnie. Kluseczki!
Baba_Izba Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 wiosna, wiosna( prawie), toż to, wiersz dla mnie w sam raz, bom baba i okropnie takie hart w marcu lubię! Z tych kluseczek, to całkiem smaczasty i deserek się wykroił! A przepis dokładnie będzie wypróbowany i sprawdzony. Serdeczności z uściskami - od baby
teresa943 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 czytam, czytam i nabrałam ochoty na te kluseczki... serdecznie cmokam -teresa
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 uff... (otrząsnął się) ostra wyszła ta (d)zupa. i najlepsze to, że oparta na pieprzu z umysłu czytelnika ;). pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 :)).. fajny ...poemotyk...;)... smacznego obiadu...:))
Rekomendowane odpowiedzi