Marusia aganiok Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 możesz wejść we mnie jak w dym oplotę cię nie zostawię śladu po zgaszeniu wrócisz do siebie
HAYQ Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 po zgaszeniu wrócisz do siebie wciąż czując zapach ogniska :) Ładnie, duży plus za wiersz. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Przyjmuję zaproszenie, opleć i zgaś.
Marusia aganiok Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za plus - myślałam o zapachu że uniesie ze sobą:)) Pomyślę:)) Pozdrawiam ciepło:))
Marusia aganiok Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiedziałam:)) Nie ma jak dobry tytuł:))) Dziękuję Stefanie. Pozdrawiam ogniście:)))
Baba_Izba Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Ładny Marusiu, wiersz. Pozdrawiam - baba
Marusia aganiok Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Babie bardzo:)) Serdecznie pozdrawiam:))
Marusia aganiok Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano tak wyszło z uśmiechem w połowie:) Pozdrawiam:)
zak stanisława Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 no,no czyżby o zapachu? a nie o kluseczkach..:)))) dobra mini Marusiu Scmok
teresa943 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Marusiu, taki malutki a cieszy milutko w tej miniaturce serdecznie pozdrawiam -teresa
Marusia aganiok Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szedł jak w dym (przy ognisku) Kluseczki uwielbiam jakie by nie były:))) pozdrawiam!
Marusia aganiok Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miłe słowa:)) Cieszę się bardzo:)) Pozdrawiam ciepło:))
Rekomendowane odpowiedzi